napisał(a) tony montana » 20.07.2020 10:59
kulka53 napisał(a):Cześć Tony

Już miałem pisać że genialna pogoda Ci się trafiła w tej CRO a tu nagle patrzę - chmury i wieje

Tytułem relacji trafiłeś w przysłowiową "dychę"

.
Apartman - wypas

.
Będąc przed laty na Murterze (przez chwilę) nie trafiliśmy na tę lazurową Podvrskę a na Slanicę... i zwiewaliśmy stamtąd w podskokach

. Może gdyby było odwrotnie to wrażenia z wysepki mielibyśmy lepsze...
Lazury super... prawie takie jak tu i ówdzie w GR

.

Hej Pawłe

Oprócz tych 10-12 h to pogodę mieliśmy idealną - nie za ciepło - max 30-32 (najgorzej było w upale na słońcu w kolejce do wyborów w Splicie) wieczorem można było spokojnie sobie siedzieć 21-24 stopnie.
Jedyne, na co możemy nieco narzekać to teplota wody - moi wchodzili (albo nie wchodzili) bardzo niechętnie.
Dobrze że mieliśmy takie duże koło pompowane z poduszką to nie było aż takiego szoku, po zejściu z niego .

Apartman naprawdę świetny, właśnie wczoraj go oceniłem na b..... na 9 - a zwykle jestem dość surowy
Cena - znakomita nawet jak na początek lipca bo za 8 nocy - 1740 PLN (217 PLN za noc czyli ok 49 Euro a jest nas 3 dorosłych już i jeden 13-latek)
Ostatnia noc była w innym apartmanie u Pani - na dachu - za 45 Euro

Przyznam że więcej płaciłem zarówno w 2009 roku w Baśka Voda czy na Istrii w Novigradzie, a także na Pagu czy Brać w 2012
Murter obfituje w ładne plaże, pola namiotowej, jest też sporo miejsc dla Was,. gdzie można sobie pływać jak Natura stworzyła
Slanica na pewno nie należy do takich miejsc, ale już taka Kromaśna czy Kosirina, Cigrada na pewno tak