anakin napisał(a):*chyba brane są pod uwagę mecze bezpośrednie pomiędzy zainteresowanymi drużynami ( pewności jednak nie mam).
Najpierw ilość bramek, więc jeśli mielibyśmy zremisować, to co najmniej 2:2.
.png)

walp napisał(a):anakin napisał(a):*chyba brane są pod uwagę mecze bezpośrednie pomiędzy zainteresowanymi drużynami ( pewności jednak nie mam).
Najpierw ilość bramek, więc jeśli mielibyśmy zremisować, to co najmniej 2:2.
.png)
walp napisał(a):bluesman napisał(a):P.S. Jako jedyny trafnie wytypowałem wynik więc w pompowaniu balonika nie mam udziału
Nie bądź takim egoistą, bo poprawny wynik podali jeszcze pablo74 oraz Sven.
pablo74 napisał(a):bluesman napisał(a):Powielę siebie i innych wcześniejPrzegrana? żaden wstyd z kimś lepszym ale po walce !
P.S. Jako jedyny trafnie wytypowałem wynik więc w pompowaniu balonika nie mam udziału
Zapomniałeś o mnie

.png)
bluesman napisał(a):luk006 napisał(a):Grali tak jak grali. ...........
Jestem dumny z tego, że jestem Polakiem ale tej naszej cechy narodowej nienawidzę!
Porażki są wpisane w sport. Czasami - zwłaszcza wtedy jak się za bardzo chce - coś zgrzyta i nie wychodzi. Natomiast my uwielbiamy wykpić, wyszydzić, wbić szpilę, no bo po co komuś okazywać wsparcie....
tiaaa porażki i owszem ! ode mnie też szydera
wsparcie ? a dlaczego ? jak tak się pompuje i próbuje się zrobić coś z niczego wybacz
Czasami ? zgrzyta i nie wychodzi ? ale nam zawsze coś zgrzyta i nie wychodzi
![]()
Ok. bądź dalej dumny z tego, że jesteś Polakiem masz takie prawo nikt Ci tego nie zabierze
Nie proponuj nikomu stanowiska selekcjonera ! Ten ktoś obecnie bierze za to ciężkie, nasze podatników pieniądze i odpowiada dalej za to co sie dzieje !
.png)
bluesman napisał(a):walp napisał(a):bluesman napisał(a):P.S. Jako jedyny trafnie wytypowałem wynik więc w pompowaniu balonika nie mam udziału
Nie bądź takim egoistą, bo poprawny wynik podali jeszcze pablo74 oraz Sven.
Żaden wstydnie czytałem tzw typerów
.png)
Zawsze decyduje trenercoolibeer napisał(a):Dobrze. To może poruszymy temat Naszego Trenera Nawałki. Nie sądzicie że ten skład co wczoraj wyszedł to tylko i wyłącznie wina Trenera?

coolibeer napisał(a):Dobrze. To może poruszymy temat Naszego Trenera Nawałki. Nie sądzicie że ten skład co wczoraj wyszedł to tylko i wyłącznie wina Trenera?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.