Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mistrzostwa Świata Rosja 2018 - Dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marko350
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marko350 » 20.06.2018 17:24

te kiero napisał(a):Obejrzałem długi skrót Por-Mar i powiem szczerze dobrze, że nie graliśmy z Maroko... kilka razy Rui Patricio wyratował Portugalię.

Też tak myślę, Maroko grało i mieli szansę na bramkę, ale mam nadzieję, że Polacy się obudzą. :D :D :D
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 20.06.2018 17:37

Janusz Bajcer napisał(a):
labusm napisał(a):Należy jednak pamiętać co trenerowi zawdzięczamy w ostatnim Euro. Liczy się całokształt.

Awans do MŚ 2018 też był sukcesem, a byli prześmiewcy, że szans nie mamy.
Ja wierzę, że Kolumbię pokonamy.

Oczywiście wiara czyni cuda ale niestety po meczu z Senegalem nasza wiara została wystawiona na niezła próbę:)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 20.06.2018 18:05

Mam nadzieję, że Urugwaj odpadnie jak najszybciej.
luk006
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) luk006 » 20.06.2018 18:33

Cieszę się, że w tym wątku oprócz większości defetystów jest kilka osób, które tak jak ja wierzą w kadrę, w sztab trenerski i nie wieszają na zawodnikach oraz trenerach psów po porażce. Lecimy dalej!!! Ja wierzę!!! W niedzielę zostawiać serce na murawie i będzie zwycięstwo!!! :-):-):-)
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 20.06.2018 18:55

Można było się spodziewać przegranej z Senegalem po analizie meczów towarzyskich. Tak wyrokowałem przed Mundialem. Brak zapału, chęci do walki, niedokładne podania, przyjęcia piłek, strach i przerażenie w oczach, ślamazarne powolne rozgrywanie piłek. Brak dynamiki i rajdów na pole przeciwnika. Niemcy grali precyzyjnie, szybko i przegrali własną bronią z Meksykiem. Nam do Niemców dużo ale to bardzo dużo brakuje. Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd za te wpuszczone do bramki "Szmaty".
Jeśli tak mają grać niepiśmienni gwiazdorzy polskiej reklamy to niech spier......ją do domu.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.06.2018 19:52

luk006 napisał(a): Lecimy dalej!!! Ja wierzę!!! W niedzielę zostawiać serce na murawie i będzie zwycięstwo!!! :-):-):-)

W niedzielę kibicuję w Bibinje, gdzieś w konobie z kuflem karlovačko lub ožujsko :lol: :P
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 20.06.2018 19:57

anakin napisał(a):Mam nadzieję, że Urugwaj odpadnie jak najszybciej.

Zdecydowanie szybciej odpadną Nieloty Nawałki.
Możesz być pewien.

Btw. Dla przypomnienia, ile to pkt ma ów Urugwaj...a ile gwiazdorzy z Soczi...???
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.06.2018 20:03

te kiero napisał(a):Dziś mam nadzieję, dzień rozwiązanego worka z bramkami, obstawiłem w sumie 13:0.

Na razie w worku dwie bramki, od Portugalii i Urugwaju, będzie sensacja jak nie będzie trzeciej od Hiszpanii :wink:
dr.kokos
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dr.kokos » 20.06.2018 20:04

pablo74 napisał(a):
anakin napisał(a):Mam nadzieję, że Urugwaj odpadnie jak najszybciej.

Zdecydowanie szybciej odpadną Nieloty Nawałki.
Możesz być pewien.

Btw. Dla przypomnienia, ile to pkt ma ów Urugwaj...a ile gwiazdorzy z Soczi...???

Może zamiast w każdym poście obrażać polskich piłkarzy, skup się na konkretnej dyskusji, zgodnej z tematem... męczysz tymi ciągłymi epitetami.
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 20.06.2018 20:12

Nie musisz czytać.
Z "wypiekami na twarzy" czekam na niedzielny wieczór.
I bez obaw. Kończę jazdę po piłkarzach.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.06.2018 20:16

pablo74 napisał(a):Nie musisz czytać.
Z "wypiekami na twarzy" czekam na niedzielny wieczór.
I bez obaw. Kończę jazdę po piłkarzach.

Trudno nie czytać, jak na każdej stronie Twój post z epitetami i szyderą :roll:
Habanero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 20.06.2018 20:21

W końcu Hiszpanie wybili pierwszą szybę w irańskim autobusie :D
marko350
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marko350 » 20.06.2018 20:34

Habanero napisał(a):W końcu Hiszpanie wybili pierwszą szybę w irańskim autobusie :D

Hiszpanie muszą ciężko walczyć nie mogą przebić się przez obronę.
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 20.06.2018 20:37

Janusz Bajcer napisał(a):
te kiero napisał(a):Dziś mam nadzieję, dzień rozwiązanego worka z bramkami, obstawiłem w sumie 13:0.

Na razie w worku dwie bramki, od Portugalii i Urugwaju, będzie sensacja jak nie będzie trzeciej od Hiszpanii :wink:

A ja w Budapeszcie, ostatni mecz grupowy i oby nie ostatni na MS oglądam w Lokvie:). Iran pokazuje ducha walki z wielką Hiszpanią.
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 20.06.2018 20:45

Tutaj też sobie wymyśliłem, e będzie 0 do 5 dla Hiszpanii, że są głodni bramek po meczu z Portugalią. Wygląda , że kolejny Goliat ma problem z Dawidem.
Komentator twierdzi że Espania ma mecz pod kontrolą , a z przewagą jednej bramki i naciskającymi Irańczykami nie nazwałbym tego tak. Pomimo wszystko Brawo Iran !!!. Taka postawa,
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Mistrzostwa Świata Rosja 2018 - Dyskusja - strona 136
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone