.png)
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):te kiero napisał(a):Dziś mam nadzieję, dzień rozwiązanego worka z bramkami, obstawiłem w sumie 13:0.
Na razie w worku dwie bramki, od Portugalii i Urugwaju, będzie sensacja jak nie będzie trzeciej od Hiszpanii
.png)
greenrs napisał(a):Tak z ciekawości... Na którym miejscu jest Iran w rankingu FIFA?
dr.kokos napisał(a):anakin napisał(a):Kolejka obrodziła w "jedynki".
Mam 3 za ostatni mecz
.png)
.png)
walp napisał(a):dr.kokos napisał(a):anakin napisał(a):Kolejka obrodziła w "jedynki".
Mam 3 za ostatni mecz
Jedynak
.png)
.png)
Tomek30Lublin napisał(a):Mam pytanie wyjeżdżam do Chorwacji w piątek 22 czerwca. Czy ktoś sie orientuje czy Telewizja Chorwacka transmituje wszystkie mecze i na jakich stacjach telewizyjnych. Na jakim kanale będzie można obejrzeć Polaków. byłoby miło obejrzeć w CRO mecz Polska - Japonią i Polska - Kolumbia.
.png)
Tomek30Lublin napisał(a):Mam pytanie wyjeżdżam do Chorwacji w piątek 22 czerwca. Czy ktoś sie orientuje czy Telewizja Chorwacka transmituje wszystkie mecze i na jakich stacjach telewizyjnych. Na jakim kanale będzie można obejrzeć Polaków. byłoby miło obejrzeć w CRO mecz Polska - Japonią i Polska - Kolumbia.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.