Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mistrzostwa Świata Rosja 2018 - Dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 20.06.2018 06:47

Wy o tym dziadostwie jeszcze...?

Dziś mam nadzieję, dzień rozwiązanego worka z bramkami, obstawiłem w sumie 13:0.
Rysio
Weteran
Re: Mistrzostwa Świata - Rosja 2018 Dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 20.06.2018 06:48

Janusz Bajcer napisał(a):... piłka nożna to gra błędów.
Dzisiaj było ich o dwa za dużo.

...

Tyś się chyba Janusz drzemnął na tym meczu. Błędem to była cała reprezentacja. Podania, precyzja, tempo, wychodzenie na pozycje ... nosz ..... Za bajtla jak się grało na szkolnym, to za takie kiksy koledzy wyrzucali z boiska i brali kogoś z młodszej klasy. I takie właśnie powinny być konsekwencje. Wydaje mi się że Szombierki Bytom i Ruch Radzionków byłyby w stanie stworzyć lepszy skład na mundial niż to co wczoraj. Teraz to reprezentacja powinna reklamować podpaski albo tampony .... Q .... :evil:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.06.2018 06:49

tony montana napisał(a):Póki co, prezentujemy poziom Arabii Saudyjskiej (tylko niżej przegraliśmy, bo przeciwnik był średnio dysponowany) 8)

Ale na każdym mundialu jest tak, że Polacy to ogórki do bicia i przeciwnik dla innych na odbicie się od dna. Grunt, że z Litwą chłopaki wygrały bo kibice mieli trochę radości i powiew optymizmu :wink:
Nie chce mi się pisać : a nie mówiłem ? :mrgreen:

Ale ktoś coś stworzył aby wiecznie było żywe :
"Nic się nie stało, Polacy"... :lol:
Gonzales
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gonzales » 20.06.2018 06:53

Nie rozumiem tej krytyki naszych zawodników. W reklamach przecież grają świetnie!!!!!

Pozdrowienia.;)
Ostatnio edytowano 20.06.2018 09:11 przez Gonzales, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 20.06.2018 07:14

tony montana napisał(a):Polska 0:4 Kolumbia (i to jest najniższy wymiar kary z taką grą) z "11" Kolumbii wzmocnioną Jamesem

Moje zdanie jest takie, że Kolumbia grała dokładnie taki sam piach jak nasi (na czele z Jamesem), z tym, że sami sobie bramek nie strzelali.
Oczywiście z taką grą jak wczoraj nie ma o czym marzyć, choćby naszym przeciwnikiem w kolejnej rundzie była Antarktyda.
Nic......gramy znów o wszystko. :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.06.2018 07:25

Gonzales napisał(a):Nie rozumiem tej krytyki naszych zawodników. W reklamach przecież grają świetnie!!!!!

A jakże, CR7 może to i Robusie mogą bo przecież piłkarsko nie odstają :D
Najbardziej działa mi na nerwy Nawałka bo zamiast przygotowywać drużynę do meczu, on skupia się tylko na swoim wyglądzie i liczeniu kasiory z reklam. Dla mnie Nawałka to ten sam "" co w Zagłębiu Lubin, które spuścił z ligi mając na pokładzie świetnych na tamte czasy zawodników.
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 20.06.2018 07:26

i balonik zrobił BUM
ale jak zamiast kadry jest towarzystwo adoracji Robcia a atmosfera przypomina półkolonie to czego wymagać
więcej reklam, gadających parówek, otwierania butików, chlania na zgrupowaniach i heheszków
2 bramka pokazała dokładnie co i jak :
środkowy pomocnik ! lobuje w stronę swojej bramki - piłkarski debilizm połączony z IQ ameby u Grzesia
środkowy obrońca jeszcze ma szansę na skasowanie akcji to nie ...trzeba się porozglądać i pomyśleć... - brak pewności siebie,ogrania i wyrachowania
bramkarz zamiast czekać czy obrońcy uda się wyczyścić to bawi się w sprinty ...
cała kadra Nawałki
luk006
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) luk006 » 20.06.2018 07:47

Przeczytałem powyższe komentarze wszystkich tych, co to na futbolu zjedli zęby... Łaska kibica na pstrym koniu jeździ.

Zapominamy co się stało w pierwszym meczu. W następnych chcę widzieć 110% zaangażowania i walkę!!! I jak to się mawia: dumni po zwycięstwie, wierni po porażce i jak zwykle całym sercem za drużyną!!! Wierzę, że będzie dobrze!!!
bluesman
Koneser
Re: Mistrzostwa Świata - Rosja 2018 Dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 20.06.2018 07:50

Janusz Bajcer napisał(a):
pablo74 napisał(a):Podsumowanie błazenady Nawałki.

Co Jego i jego Nielotów czeka?

Jedno jest pewne - jeśli nie wykończy ich kolumbijski kartel narkotykowy to małe japońskie szoguny zmuszą ich do seppuku. Cała nadzieja w Peszko - jeśli chłop ich nie opije to mamy przejebane

Krytyka jest dozwolona, ale w pewnych granicach. :idea:

Ostrzeżenie

Janusz spokojnie :) Barwny język i trochę ironii :papa:

luk006 napisał(a):Przeczytałem powyższe komentarze wszystkich tych, co to na futbolu zjedli zęby... Łaska kibica na pstrym koniu jeździ.

Zapominamy co się stało w pierwszym meczu. W następnych chcę widzieć 110% zaangażowania i walkę!!! I jak to się mawia: dumni po zwycięstwie, wierni po porażce i jak zwykle całym sercem za drużyną!!! Wierzę, że będzie dobrze!!!

Jasne i tak jak poprzednio powtarzaj to za każdym kolejnym razem :mrgreen:

amatus1 napisał(a):Ale przyznacie, że fryzura lewego imponująca:). Nie wiem czy CR się nie obrazi...no jeszcze i kilku modeli się by znalazło:)

Jednak udało się znaleźć w tym meczu coś pozytywnego :mrgreen:
coolibeer
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) coolibeer » 20.06.2018 07:56

Na TVP HISTORIA można zobaczyć już jak wyszliśmy z grupy :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.06.2018 07:58

luk006 napisał(a):Przeczytałem powyższe komentarze wszystkich tych, co to na futbolu zjedli zęby... Łaska kibica na pstrym koniu jeździ.

Podpisuję się obiema rękami. :idea:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 20.06.2018 08:03

a ja nie :mrgreen: dość dencia w tromby i dmuchania balounów ! Król jest NAGI, nikt tego nie widzi ? :mrgreen:

Mecz Egipt-Rosja z jakąś przyjemnością się ogladało :) bo ktoś przynajmniej walczył :(
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 20.06.2018 08:05

Widzisz......kibic jest łaskawy jeżeli widzi takie rzeczy jak:zaangażowanie czy walkę.
A wczoraj niestety ja nic takiego nie widziałem.
Można przegrać - ale trzeba grać :!:

Nie chodzi o to ŻE przegraliśmy, chodzi o to JAK to zrobiliśmy.
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 20.06.2018 08:09

bluesman napisał(a):a ja nie :mrgreen: dość dencia w tromby i dmuchania balounów ! Król jest NAGI, nikt tego nie widzi ? :mrgreen:

Mecz Egipt-Rosja z jakąś przyjemnością się ogladało :) bo ktoś przynajmniej walczył :(

Jak widać, wielu tego nie widzi, albo nie chce widzieć, albo udają że nic się stało....
bzyq74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bzyq74 » 20.06.2018 08:12

Mam cichą nadzieję, że w niedzielę zagrają z Kolumbią jak z Helwetami / Portugalią na euro 2016.
anakin napisał(a):Nie chodzi o to ŻE przegraliśmy, chodzi o to JAK to zrobiliśmy.

I to jest motto wczorajszego meczu.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Mistrzostwa Świata Rosja 2018 - Dyskusja - strona 132
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone