Wy o tym dziadostwie jeszcze...?
Dziś mam nadzieję, dzień rozwiązanego worka z bramkami, obstawiłem w sumie 13:0.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):... piłka nożna to gra błędów.
Dzisiaj było ich o dwa za dużo.
...
tony montana napisał(a):Póki co, prezentujemy poziom Arabii Saudyjskiej (tylko niżej przegraliśmy, bo przeciwnik był średnio dysponowany)

tony montana napisał(a):Polska 0:4 Kolumbia (i to jest najniższy wymiar kary z taką grą) z "11" Kolumbii wzmocnioną Jamesem
Gonzales napisał(a):Nie rozumiem tej krytyki naszych zawodników. W reklamach przecież grają świetnie!!!!!
.png)
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):pablo74 napisał(a):Podsumowanie błazenady Nawałki.
Co Jego i jego Nielotów czeka?
Jedno jest pewne - jeśli nie wykończy ich kolumbijski kartel narkotykowy to małe japońskie szoguny zmuszą ich do seppuku. Cała nadzieja w Peszko - jeśli chłop ich nie opije to mamy przejebane
Krytyka jest dozwolona, ale w pewnych granicach.![]()
Ostrzeżenie

luk006 napisał(a):Przeczytałem powyższe komentarze wszystkich tych, co to na futbolu zjedli zęby... Łaska kibica na pstrym koniu jeździ.
Zapominamy co się stało w pierwszym meczu. W następnych chcę widzieć 110% zaangażowania i walkę!!! I jak to się mawia: dumni po zwycięstwie, wierni po porażce i jak zwykle całym sercem za drużyną!!! Wierzę, że będzie dobrze!!!
amatus1 napisał(a):Ale przyznacie, że fryzura lewego imponująca:). Nie wiem czy CR się nie obrazi...no jeszcze i kilku modeli się by znalazło:)
.png)
luk006 napisał(a):Przeczytałem powyższe komentarze wszystkich tych, co to na futbolu zjedli zęby... Łaska kibica na pstrym koniu jeździ.
Zapominamy co się stało w pierwszym meczu. W następnych chcę widzieć 110% zaangażowania i walkę!!! I jak to się mawia: dumni po zwycięstwie, wierni po porażce i jak zwykle całym sercem za drużyną!!! Wierzę, że będzie dobrze!!!

.png)
bluesman napisał(a):a ja niedość dencia w tromby i dmuchania balounów ! Król jest NAGI, nikt tego nie widzi ?
Mecz Egipt-Rosja z jakąś przyjemnością się ogladałobo ktoś przynajmniej walczył
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.