anakin napisał(a):Chyba czas wziąć przykład z piłkarzy Meksyku i jakieś panienki do basenu hotelowego zaprosić.
Sławek P. temat ogarnie idealnie.
Wszak spec od atmosfery.
Loew zaordynował celibat i wiadomo.....
Poinformowano o tym oficjalnie.
.png)
anakin napisał(a):Chyba czas wziąć przykład z piłkarzy Meksyku i jakieś panienki do basenu hotelowego zaprosić.
Wszak spec od atmosfery.
.png)
.png)
.png)
anakin napisał(a):Ma ktoś informacje czy Janas w studio jest trzeźwy?
Bo mam wątpliwości...
.png)
Wszak spec od atmosfery.
.png)
alechandro napisał(a):Kiepura napisał(a):Całe szczęście, że możesz kibicować swoim Włochom w drodze po tytuł.
A, wróć, coś chyba poszło nie tak...
Całe szczęście,że Włosi są świadomi swoich słabości i zgodnie przyznają, że na mundial nie zasłużyli.
- Włosi mają syndrom Tomcia Palucha i często nim są. Czują się maleńcy i ustępują innym; niczego nie robią, aby urosnąć - powiedział legendarny trener dziennikowi "La Repubblica".
.png)
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Mój komentarz, że skład jest ok był taką samą porażką jak mecz.
Ale po kolei.
Byliśmy słabsi i naprawdę podziwiam kraj, w którym większość społeczeństwa nie ma dostępu do cywilizacyjnych udogodnień a daje taką piłkarską pakę.
Mecz jest historią. Chcę wierzyć, że kolejne mecze będą lepsze i że wygramy.
Doskonale pamiętam 82.
Mecz z Włochami i Kamerunem dramat.
Potem Peru i poszło.
Nie umiem obstawić porażki naszych, więc nadal wierzę.
Prośba, żeby ktoś Krysi powiedział, że jak się chce strzelać gole, to piłkę powinno się kierować w stronę bramki przeciwnika i jednocześnie brawo za najładniejszą bramkę meczu.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.