Wybornie zinterpretowałeś, rewelacyjnie przekalkulowałeś, dobrze zrozumiałeś, że to nie jest miejsce na rozmowę ze mną. Tutaj pisze się o mandatach w Austrii.
Pozdrawiam
.png)
namo napisał(a):......Pomijając już moje ksenofobiczne poglądy......, ........jak przyjdzie mandat to płacę w ten sam dzień, nie będę "beczał, stękał, kwęczał", nie będę miał z tym problemu

namo napisał(a):.....
.png)
lechocz napisał(a):mandat węgierski, za przekroczenie prędkości, różni się od austriackiego
anakin napisał(a):nie będę się wysilał
namo napisał(a): Przyznaję się, od Gyor do Budapesztu ścigałem się z Porsche Caymanem, nad jednym wiaduktem widziałem policyjny radiowóz więc jak przyjdzie mandat to płacę w ten sam dzień, nie będę "beczał, stękał, kwęczał"
.png)
namo napisał(a):Janusze, Janusze, Janusze...
namo napisał(a):Mam nadzieję, że nie będziesz również miał siły na prowadzenie off-topikowych dyskusji w których Janusze nawracają piratów drogowych oraz tych w których próbują zainteresować innych swoim światopoglądem.
.png)
rbogi napisał(a):Kolego -namo- skąd u Ciebie tyle kompleksów?
Ciągle ci "Janusze", "Dacie", wyścig z Porsche, fotka na tle bryki, widać że masz problem z (...)

.png)
boboo napisał(a): "4,5cm? To trzeba przynajmniej 250 KM"
.png)
Habanero napisał(a):namo napisał(a): Przyznaję się, od Gyor do Budapesztu ścigałem się z Porsche Caymanem, nad jednym wiaduktem widziałem policyjny radiowóz więc jak przyjdzie mandat to płacę w ten sam dzień, nie będę "beczał, stękał, kwęczał"
Jadąc z dziećmi ścigasz się z innymi?
.png)
lechocz napisał(a):Cosik w tym chyba jest na rzeczy.
te kiero napisał(a):oby jak najdalej ode mnie te wyścigi
.png)
.png)
namo napisał(a):facet w drogim samochodzie to złodziej a ten w szybkim ma małego.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi