boboo napisał(a):zablo napisał(a):Gdzie na trasie w Austrii są stałe fotopstryki?
Po prostu jedź tak, jakby były co 50 metrów.
Dzięki za radę, ale z całym szacunkiem to nie jest odpowiedź na moje pytanie.
.png)
namo napisał(a):Dodatkowo, tam jak masz znak z ograniczeniem to już musisz mieć tą dozwoloną prędkość mijając go.
.png)
.png)
.png)
A po co Ci to potrzebnenamo napisał(a):BTW. nie ma jakiejś appki jak na Yanosik żeby pokazywała austriackie budki robiące zdjęcia?
namo napisał(a):
Dwa razy jechałem do Cro przez Austrię i już tego nie zrobię właśnie przez te mieściny gdzie jest ograniczenie do 50 km/h.
.png)
elka21 napisał(a):A po co Ci to potrzebnenamo napisał(a):BTW. nie ma jakiejś appki jak na Yanosik żeby pokazywała austriackie budki robiące zdjęcia?,przecież sam pisałeś
namo napisał(a):
Dwa razy jechałem do Cro przez Austrię i już tego nie zrobię właśnie przez te mieściny gdzie jest ograniczenie do 50 km/h.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Jak zapłacił, może ponownie jechać przez Austrię.
elka21 napisał(a):A po co Ci to potrzebne![]()
boboo napisał(a):Po prostu jedź tak, jakby były co 50 metrów.
.png)
.png)
namo napisał(a):albo wklejać paragrafy można by coś doradzić, przecież od tego są fora branżowe, od doradzania.
.png)
namo napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a): Myślę, że zamiast pyskowaćboboo napisał(a):Po prostu jedź tak, jakby były co 50 metrów.
albo wklejać paragrafy można by coś doradzić, przecież od tego są fora branżowe, od doradzania a nie drukowania Januszowych treści. Może ktoś z forumowiczów mieszka w Austrii i może orientuje się o ich lokalnej appce antyradarowej.
Ja słyszałem, że Austrii zabroniona jest jazda z CB-Radio, wideorejestratorem ale nie jestem pewien co do aplikacji ostrzegających o radarach. Może się wypowiecie bo ja się tam nie wybieram więc szukać info nie będę.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi