Jeszcze nie byliśmy w CRO w maju a patrząc za okno trochę mnie ta pogoda przeraża , sprawdzałem pogodę w Chorwacji i też bez rewelacji .
.png)
.png)
roberto149 napisał(a):Tez mnie przeraża ta pogoda, ja jadę motocyklem, bryyyy
.png)
Tomala1978 napisał(a):Prezes1981 napisał(a):Ktoś wybiera się na majówkę 2017?
Jeszcze się zastanawiamy, ale chcemy zaatakować Dalmację Środkową
Witam, my też wybieramy sie na majówkę , sami jeszcze nie wiemy w jaki rejon . Zwykle jedziemy w wakacje w tym roku też ale już nie możemy się doczekać ruszamy też w majuZastanawiam się czy w małych miejscowościach będzie gdzie zjeść czy coś kupić .

.png)
.png)
Tomala1978 napisał(a):Widoczek elegancki , tylko o pogodę sie modlić . A którędy jedziesz ?
.png)
.png)
Tomala1978 napisał(a):Ja też planuje ruszać 28.04. wieczorem i zawsze jeździłem tak samo mijając autostradę w Słowenii przez Mureck Ptuj ,ale przed granicą w Gornji Macelji jest budowa autostrady i w zeszłym roku stałem tam ponad godzinę . Co prawda majówka to jednak nie sezon ale Słoweńcy wprowadzili kontrole na granicach i na kamerach widać że są straszne korki nawet w tygodniu . I zastanawiam się nad wjazdem do cro przez Ormoz.
.png)
paciak91 napisał(a):Witam Was, też wyruszamy 27 w nocy, co myślicie o trasie przez Słowację i Węgry ? Jedziemy z Lublina
.png)
paciak91 napisał(a):Witam Was, też wyruszamy 27 w nocy, co myślicie o trasie przez Słowację i Węgry ? Jedziemy z Lublina
.png)
paciak91 napisał(a):To dobrze, miejmy nadzieje i bądźmy dobrej myśli. W który rejon wyruszacie? Orientujecie się ile kosztują winiety i opłaty za autostrady?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne