saturn_18 napisał(a):Mam pytanie do forumowych ekspertów.
Czy przed bramkami Zagreb-Lucko w stronę wybrzeża mogę się spodziewać większych korków między 23:00-4:00 z czwartku na piątek 1-2 sierpnia br![]()
Będę wdzięczny za szybką odpowiedź.
.png)
szaki17 napisał(a):saturn_18 napisał(a):Mam pytanie do forumowych ekspertów.
Czy przed bramkami Zagreb-Lucko w stronę wybrzeża mogę się spodziewać większych korków między 23:00-4:00 z czwartku na piątek 1-2 sierpnia br![]()
Będę wdzięczny za szybką odpowiedź.
Nie, nie będzie korka.
.png)
ronnie napisał(a):I gdzie niby te legendarne korki?
Dziś brat jedzie z Rzeszowa trasą Barwinek - Budapeszt - Letenye - Lucko - Trogir.
Wyjechał o 19 tej z Radomia i już jest za Karlovacem chwile temu z nim rozmawiałem.
Dodam, że do piratów drogowych to on nie należy.
Letenye - płynny wjazd na teren Cro (godz. ok. 5.00).
Lucko - zator przy wjeździe na A1 10-15 minut (godz. ok 7.00).
Czy aby temat piątkowo/sobotnich korków nie jest rozdmuchany?
Czy może dziś to przypadek, a może te korki dopiero przy wjeździe pod koniec VII się zaczynają??
Zresztą kamery obrazują, że jakość ogromnego ruch nie ma a niby godz. 9 w sobotni poranek to murowany korek w Lucko w kierunku południowym http://www2.hak.hr/rmt/?id=34&l=15
saturn_18 napisał(a):Przy okazji zapytam jeszcze o której najwcześniej warto wjeżdżać do centrum Budapesztu, tak aby uniknąć lokalnych korków osób powracających z pracy, itp. Od 20:00 będzie już luz w centrum, czy lepiej poczekać do 21:00
.png)
.png)
ronnie napisał(a):I gdzie niby te legendarne korki?
Czy aby temat piątkowo/sobotnich korków nie jest rozdmuchany?
Czy może dziś to przypadek, a może te korki dopiero przy wjeździe pod koniec VII się zaczynają??
Zresztą kamery obrazują, że jakość ogromnego ruch nie ma a niby godz. 9 w sobotni poranek to murowany korek w Lucko w kierunku południowym http://www2.hak.hr/rmt/?id=34&l=15
.png)
szaki17 napisał(a):saturn_18 napisał(a):Przy okazji zapytam jeszcze o której najwcześniej warto wjeżdżać do centrum Budapesztu, tak aby uniknąć lokalnych korków osób powracających z pracy, itp. Od 20:00 będzie już luz w centrum, czy lepiej poczekać do 21:00
A jak masz w naszych miastach ?
Im później tym mniejszy ruch, tak myślę że w Budapeszcie będzie podobnie
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi