Bocian napisał(a):dids76 napisał(a):Bardzo ciekawie i nowocześnie zrobione. Nam się podobało.
Film cały obejrzeliście?Czasem ludzie jak przyjdą w połowie to nie chce im się czekać
Przyszliśmy w połowie (jak pani brała prysznic pod wodospadem
.png)
Bocian napisał(a):dids76 napisał(a):Bardzo ciekawie i nowocześnie zrobione. Nam się podobało.
Film cały obejrzeliście?Czasem ludzie jak przyjdą w połowie to nie chce im się czekać
.png)
yooshky napisał(a):Wyjazd planuję z soboty na niedzielę 06/07.07 ok. 00:00 może 1:00, rezerwację mam od 14:00 07.07-19.07.
Trochę poczytałem forum (różne działy), ale im więcej czytam tym mniej wiem a poświęciłem już ładnych kilka godzin
Chcę ominąć autostradę w Słowenii (dla zasady - nie dam z siebie zedrzeć). Tzn. nie wiem czy chcę bo nie wiem czy jest sens, nie "odmrożę sobie przecież uszu na złość babci"Nie chodzi o koszt bo przy takim wyjeździe 30E to grosze "na waciki" które nie grają większej roli. Chcę również ominąć w razie potrzeby (mam nadzieję, że będzie info na CB) korki na przejściu w Macelj.
Do rzeczy. Zastanawiam się czy taki objazd ma jakikolwiek sens biorąc pod uwagę stan i obciążenie dróg bocznych (widzę, że wielu forumowiczów ma olbrzymie doświadczenie), porę mojego przejazdu oraz to, że Chorwacja za kilka dni stanie się członkiem EU.
Objazd -> http://goo.gl/maps/U9TJj
.png)
numenius napisał(a):Witam. Miałem rok przerwy w wyjazdach do Cro. Proszę o info. (może już tego roku), które z rozwiązań co do przekroczenia granicy Cz-A na dzień dzisiejszy jest lepsze: Mikulov czy Breclav? 5DDW.
.png)
.png)
marrcin napisał(a):A czy jest sens jechać na Ormoź żeby być tam w sobote przed południem? No i jak to z tymi paszportami , bo my nie mamy , dziecko ma .
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi