Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

KOMBI jakie kupić?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.02.2011 18:16

Patrycja Głowacka napisał(a): Dziś dzwoniłam do Skody Octawia Tour Combi wyszła mi ok 54 tys z wszystkim dodatkami (instalacja LPG gratis) .......

Dzwoń do kilku dealerów w Radomiu, Kielcach i innych... Proś o kalkulację i targuj się o wszystko :!: Będziesz ŁADNYCH parę tysiączków do przodu lub dostaniesz lepsze wyposażenie. :lol:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 10.02.2011 18:21

Pytaj o demo lub najlepiej ekspozycyjny z salonu, ktore stoi kilka miesięcy; tapicerke i tak Ci wypiorą... :wink:
Sciągna pod Ciebie, jeżeli nie zależy Ci "na już".
Patrycja Głowacka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patrycja Głowacka » 10.02.2011 18:26

eeee chyba się nie umiem targować:(

a już pytać o demo..... chociaż właściciel salonu opla mieszka jakieś 300 m od mojego domu:(

Serio FUX pytać o demo..... pewnie takich jak ja jest wielu...
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 10.02.2011 18:28

Patrycja Głowacka napisał(a):eeee chyba się nie umiem targować:(

a już pytać o demo..... chociaż właściciel salonu opla mieszka jakieś 300 m od mojego domu:(

Serio FUX pytać o demo..... pewnie takich jak ja jest wielu...

Widzisz. wiele osób musi sie lansnąć, że kupili funkiel nówkę z folią na siedzeniach.
Jeżeli tych kilka "mankamentow" jestes w stanie pominąć, to idx i rozmawiaj.
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 10.02.2011 18:45

FUX dobrze radzi, pytaj koniecznie o demo.
Kuzyn właśnie nabył C4 demo, ładna sumka mniej, jedyna wada, to, że z grudnia 2010 r.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 10.02.2011 19:03

Rocznikiem sie nie jeździ... :wink:
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 10.02.2011 19:06

FUX napisał(a):Rocznikiem sie nie jeździ... :wink:

Ale czasami sprzedaje się .... :wink:
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 10.02.2011 19:10

maciek1956 napisał(a):
FUX napisał(a):Rocznikiem sie nie jeździ... :wink:

Ale czasami sprzedaje się .... :wink:

Jak mówi zawsze mój znajomy który handluje samochodami " codziennie rodzi się jakaś ci..la co chce Twoje auto kupić" :wink: :D
Patrycja Głowacka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patrycja Głowacka » 11.02.2011 21:47

Więc dzwonniłam do Opla....niestety nie ma już Opli w których można instalować LPG:(

Pozostaje więc jeśli nowy to tylko skodzina:(
Patrycja Głowacka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patrycja Głowacka » 18.02.2011 13:48

Kochani Panowie!

Byłam w salonie Skody, Nowa Octawia Tour Kombi z instalacją gazową i pakietem Optimum( klimatyzacja, elektryczne szyby,centralny zamek zdlanie sterowany, komputer pokładowy, dodatkowe 6 głośników)dodatkowo wszystkie pierdoły( maty, dywaniki, listwy grzwowe i progowe, chlapacze , pakiet dla palacza, koło zapasowe- cena 4900 plus ubezpieczenie 2290
No i teraz pytanie które juzpadło na forum czy dopłacać za metalik 1950, do właczenia kompa i nie zaglądaniu na cro.pl byłam pewna że nie ma sensu, jak poczytałam to zaczynam się zastanawiać bo i tak z planowanych 40 zrobiło się ponad 50tys
Bo za relingi to chyba warto dać 700 zł?
Proszę o porady
Patka:D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 18.02.2011 13:54

Kumpel ma Skodzinę Octavię służbową ale w dieslu :? za to ten silnik jest nie do zdarcia, tylko turbiny padają jak muchy :lol: już 3 wymienił a każda jak pada to uszkadza resztę i naprawa to ok 20 tys :?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 18.02.2011 13:55

Patrycja Głowacka napisał(a):... koło zapasowe- cena 4900 plus ubezpieczenie 2290...

Kurcze, drogo...

Dzięki za info bo też mnie ten temat gryzie i uwiera.
Jakiś atrakcyjny plan kredytowania u dealera?
marcin10
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin10 » 18.02.2011 14:25

Za relingi 700 zł to nie jest drogo i tu na Twoim miejscu brałbym w ciemno. Lakier metalik przy tej cenie to nie jest duży wydatek, a moim skromnym zdaniem jak będziesz sprzedawać to i samochód będzie się lepiej prezentował i łatwiej będzie sprzedać. Natomiast nie jest to niezbędne 8) . Według mnie jest to dobra oferta, a rozeznania trochę mam bo sprzedawałem nowe samochody, różnych marek, przez osiem lat 8O .

Pozdrawiam
fasi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fasi » 18.02.2011 14:26

Leszek Skupin napisał(a):Kumpel ma Skodzinę Octavię służbową ale w dieslu :? za to ten silnik jest nie do zdarcia, tylko turbiny padają jak muchy :lol: już 3 wymienił a każda jak pada to uszkadza resztę i naprawa to ok 20 tys :?

Dieslem to trzeba umieć jeździć (nie umniejszając umiejętnościom Twojego kolegi) a tym samym zadbać o turbinę i inne elementy, które mogą być drogie w naprawie :)

Inna sprawa, że auta służbowe to najlepsze samochody jakie istnieją (niezależnie od marki) :lol:
- mało pali
- podjeżdża pod każdy krawężnik
- jak coś się psuje to nie dostajemy po kieszeni :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 18.02.2011 14:31

Ma A6 w dieslu 2,5 V6 i tak samo mu daje w gary.... ;) i nic się nie dzieje 8)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone