ruzica napisał(a):Nefer napisał(a):Sztywny Pal Azji "Zakopane", proszę koleżanki.
Dziękuję, proszę kolegiZnam chyba z 2 piosenki tego zespołu
, tej akurat nie
Ja też pewnie znam ze 2-3, ale w tym tą o Zakopanem
.png)
ruzica napisał(a):Nefer napisał(a):Sztywny Pal Azji "Zakopane", proszę koleżanki.
, tej akurat nie
.png)
Nefer napisał(a):ruzica napisał(a):Nefer napisał(a):Sztywny Pal Azji "Zakopane", proszę koleżanki.
, tej akurat nie
Ja też pewnie znam ze 2-3, ale w tym tą o Zakopanem.

.png)
ruzica napisał(a):Znalazłam. Super jest ta piosenka![]()
ruzica napisał(a):I jak się uprę przy czymś bezsensownym to koniec. To już nie pierwsza taka akcja w moim wykonaniu. Z drugiej jednak strony nie mam parcia na robienie czegoś na siłę i jak coś mi mówi, że mam gdzieś nie iść to nie idę![]()
.png)
piotrf napisał(a):
Znam takich , którzy nazywają taki stan słuchaniem własnej intuicji , w każdym razie najważniejsze , żeby być w zgodzie z samym sobą, a spacer i tak był przecież fajny . . .

.png)
.png)
maslinka napisał(a):Cześć
P.S. Której pizzerii w Terchovej już nie ma? Tej w centrum, co się zwała Adam? Pyszna pizza tam była...
.png)

.png)
Nefer napisał(a):Podziwiam widoki i na pewno zajrzę do kolejnego odcinka.
kulka53 napisał(a):Bielskie oglądaliśmy swego (dawnego już) czasu z Jagnięcego, ale i od wewnątrz - w Bielianskiej Jaskini
.
Twoje widoki będą dopełnieniem naszych doznań
.png)
ruzica napisał(a):Nefer napisał(a):Podziwiam widoki i na pewno zajrzę do kolejnego odcinka.
cieszemsiem![]()
W następnym odcinku pójdziemy do Burdelu![]()
![]()
.png)
Beata W. napisał(a):ruzica napisał(a):Nefer napisał(a):Podziwiam widoki i na pewno zajrzę do kolejnego odcinka.
cieszemsiem![]()
W następnym odcinku pójdziemy do Burdelu![]()
![]()
A co Ty Gry o Tron się naoglądałaś czy co![]()
![]()
![]()
No ale dobra jak mus to idźmy

.png)
.png)