.png)
jolcix napisał(a):a może ktoś wie, czy da się w automapie ustawić żeby prowadziło głównymi drogami, ustawiam zawsze trasę optymalną i prowadzi mnie jakimiś pobocznymi drogami, mimo że wiem że główna jest prosta i lepsza
próbowałam ustawień na szybką i jeszcze większymi dziurami prowadzi
.png)
szaki17 napisał(a):malinero napisał(a):Ale to już przeszłość, teraz jeśli offline, to tylko iGO
Też obecnie używam IGO, wcześniej AM. Ale jak zaczęła wywalać trasę i bez końca gadać "nowa będzie lepsza", to przesiadłem się na IGO. Teraz wiem że na 100% dojadę bez problemów z nawigacją.
.png)
dudzis napisał(a):siemka ktoś testował yanosika w cz, austrii pokazuje fotoradary stałe czy nie???
.png)
dudzis napisał(a):siemka ktoś testował yanosika w cz, austrii pokazuje fotoradary stałe czy nie???
.png)
Reset sprzętu i przywrócenie mapy do ustawień fabrycznych i ponowna konfiguracja ustawień mapy nie daje rezultatówszaki17 napisał(a):Wiem, tylko że ona nie chce wyznaczyć nowej trasy, kręci w koło i zero chęci do współpracy.
Nie wiem czym to jest spowodowane, u części użytkowników AM działa, u drugiej części nie i nic jej nie zrobisz, i nie jest to wina np. słabych sprzętów,
.png)
piotrulex napisał(a):dudzis napisał(a):siemka ktoś testował yanosika w cz, austrii pokazuje fotoradary stałe czy nie???
2 sekundy w google
https://yanosik.pl/yanosik-informuje-o- ... pie-raport
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi