.png)
.png)
.png)
.png)
marekkowalak napisał(a):W tym roku po raz pierwszy przetestowałem mapy.cz (obecnie mapy.com) w kilku krajach Europy. Praktycznie wszędzie poradziły sobie rewelacyjnie, lepiej od Google, które lubi prowadzić po swojemu, czasem dziwaczną trasą.
.png)
.png)
Brasilia napisał(a):...... na mapach google jedynie brak jest sygnały dźwiękowego w mapach co jest największą wadą GM.
.png)
krakuscity napisał(a):Brasilia napisał(a):...... na mapach google jedynie brak jest sygnały dźwiękowego w mapach co jest największą wadą GM.
Wchodzisz w ustawienia GM zaznaczasz , że chcesz sygnał dźwiękowy i go masz. Jedyną wadą może być to , że dość późno przed radarem włącza się dźwięk.
.png)
.png)
Krismel napisał(a):W tym roku pierwszy raz jechałem trasą Czechy-Austria-Słowenia i pierwszy raz zdecydowałem się na Waze. Generalnie prowadziła ok (w drodze powrotnej tylko zrzuciła nas z autostrady w Prościejowie nie wiadomo dlaczego) ale na drogach lokalnych np w okolicach Opatii prowadziła czasem przez tak wąskie strome okolice że cieszyłem się że mam małego hatchbacka.
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi