dids76 napisał(a):No właśnie, nie ma idealnej nawigacji, każdej coś brakuje
Chyba w tym roku skorzystam z Waze, ma ograniczenia prędkości i sporo "ostrzeżeń"
Ale tylko jeden punkt pośredni, to jest irytujące...
dids76 napisał(a):
Dla mnie dużym GM plusem jest możliwość stworzenia trasy na komputerze i przesłania jej do urządzenia mobilnego.
lukprzemkry napisał(a):Witajcie. Przepraszam jeśli wątek lub odpowiedź gdzieś była lecz jej nie znalazłem. Chodzi mi o to ile internetu Wam schodzi w trakcie całej drogi do Cro jeśli korzystacie z map Googla będąc w trybie online ? Rozumiem że jadąc za granicą online schodzą mi w roamingu MB, które posiadam w ramach pakietu u operatora ? Dzięki za zrozumienie i odpowiedź. Pozdrawiam.
lukprzemkry napisał(a):Dzięki za odpowiedź. Generalnie jeżdżę na domyślnym czyli tak średnio licząc to w obie strony GM zeżrą mi 500mb. Przy pakiecie 12 gB to faktycznie chyba nie ma co się szczypać
lukprzemkry napisał(a):Ale ja te 12 GB mam jako pakiet romingowy. Taką wartość podaję mi mój operator gdy wstukuje kod by mi podał pakiet roamingowych. Czyli rozumiem że te 12 GB jest pakietem w całości do wykorzystania zagranicą ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi