Witajcie.
Jakbyście mieli wybrać jedną lub dwie navi na drogę to jakby u Was wyglądała hierarchia? Mi w sumie najbardziej zależy na ostrzeganiu o fotoradarach lub odcinkowych. Ja nie jeżdżę dużo a kojarze: waze, yanosika, amigo.
.png)
Zygi007 napisał(a):Witajcie.
Jakbyście mieli wybrać jedną lub dwie navi na drogę to jakby u Was wyglądała hierarchia? Mi w sumie najbardziej zależy na ostrzeganiu o fotoradarach lub odcinkowych. Ja nie jeżdżę dużo a kojarze: waze, yanosika, amigo.
.png)
.png)
dekoder napisał(a):Przy kupnie mojego samochodu był wybór, albo firmowa w pakiecie, albo darmowy abonament Tomtom. Wybrałem to drugie, bo mogę też używać z telefonu w innych samochodach, a u siebie mam zarówno z poziomu AA i wyswietlane na szybie.
.png)
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Najczęściej info głosowe mam wyłączone. Jeśli włączone to na google w języku chorwackim. Taka fanaberia, trochę nauka.
.png)
.png)
endryu napisał(a):U mnie bezpłatna navi Mapy.com rozumie po polsku. Wynajduje adresy w Polsce, Chorwacji i nawet w Chicago.
.png)
Marlowe1994 napisał(a):endryu napisał(a):U mnie bezpłatna navi Mapy.com rozumie po polsku. Wynajduje adresy w Polsce, Chorwacji i nawet w Chicago.
Adresy podane dokładnie, wybiera. Ale na Googlach wystarczy że powiem np. PSZOK Otwock i spoko znajduje. Na czeskiej nie, muszę podać dokładny adres którego nie znam.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi