.png)
anakin napisał(a):Prym wiodły oczywiście..............panie! Nie wiem czy to kwestia genetyczna,czy ten gatunektak po prostu ma,ale..........
.png)
anakin napisał(a):Witam ziomala.
Dobrze,że jesteś bo te warszawskie mnie tak "oblazły,że masakra!![]()
anakin napisał(a):Ale wiesz co, Krystof![]()
Niechcący poddałeś mi pomysł na tegoroczny Pag.
Po prostu siądę se na jakieś hałdzie piaszczyto- kamienistej i będę tak siedział.
Co prawda g.....zobaczę,ale będę............oryginalny!![]()
![]()
.png)
anakin napisał(a):
Gdy podchodzimy bliżej słyszymy,jak pewiem młody Chorwat,który sprzedawał na jednym ze stoisk gada coś o..............polskiej mafii pokazując na nasze panie!![]()
No to k.....pięknie,se myślę.![]()
Zaraz dostaniemy po ryju,albo nas powieszą na tych straganach i będziemy tam wisieć jako przestroga dla innych,nie mniej upierdliwych turystów![]()
Pełni obaw dochodzimy na miejsce, a tam okazuje się,że nasze panie tak "stargowały" młodego z ceny,że ten już chyba nie bardzo wiedział jak się nazywa!Ręce gościowi opadły i widzę,że jeszcze chwila i da im to wszystko za darmo, byleby sobie już poszły!
![]()
Coś tam jeszcze rzuca na odchodne o mafii,ale tym razem już z uśmiechem na ustach ( pewnie dziękował Bogu,że to już koniec transakcji)![]()
A my możemy już udać się do miasta.![]()
.png)
.png)
.png)
.png)
matixero napisał(a):Witam wszystkich:)
To mój pierwszy post na forum ale czytam go już od dłuzszego czasu, czemu akurat tutaj?? Bo w tym roku do Razanja się wybieram:) Czekam na dalszą relacje:)
P.S. Z tego co widziałem i czytałem to Razanj jest raczej tzw. " zadupiem" prawda?? I tutaj pytanie do szanownego Anakina, jest tam gdzie wyskoczyc wieczorem?? Jakiś pub, restauracja??
Powrót do Nasze relacje z podróży