Oprócz kozic spotykamy jeszcze dwie dziewczyny - jedna się opala, druga karmi wróble. Pstrykam kilka fotek, po czym lokujemy się oboje wygodnie - pora na piknik.
.png)
.png)
.png)
.png)
plavac napisał(a):Wcale nie było tego nieba do wycięcia aż tak dużo. A dzięki temu, że tacy maleńcy jesteście, widać potęgę szczytu i przestrzeni!![]()
![]()
plavac napisał(a):Przeskok w Sierra Nevada z Beskidu Sądeckiego - nie do opowiedzenia!
.png)
.png)
mysza73 napisał(a):Franz napisał(a):Karmiąca dziewczyna proponuje, że zrobi nam zdjęcie - zgadzam się, zakładając że wytnę później kawał nieba, bo zapewne ono będzie królowało na tym zdjęciu.
Ejże, ejże, co to ma znaczyć, że niby dziewczyny nie potrafią robić zdjęć![]()
![]()
.png)
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Franz napisał(a):Karmiąca dziewczyna proponuje, że zrobi nam zdjęcie - zgadzam się, zakładając że wytnę później kawał nieba, bo zapewne ono będzie królowało na tym zdjęciu.
Ejże, ejże, co to ma znaczyć, że niby dziewczyny nie potrafią robić zdjęć![]()
![]()
Karmiące dziewczyny.
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
mysza73 napisał(a):Ciekawe czy karmiący facet potrafi robić zdjęcia![]()
mysza73 napisał(a):zwierzyna znowu Ci ładnie pozuje![]()
.
.png)
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Ciekawe czy karmiący facet potrafi robić zdjęcia![]()
Korzystasz czasami z uprzejmości obcych ludzi, żeby Ci zrobili zdjęcie?
Ja już wspominałem tu i ówdzie, że zdecydowana większość tych, z którymi ja się w takiej sytuacji spotkałem, robi mi - czy nam - zdjęcie, na którym co najmniej połowę zajmuje niebo. Często jeszcze do tego obcięte stopy, czasami nawet kolana. Ale niebo jest.
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
MarDomi napisał(a):Pięknie tam... kolejne miejsce gdzie trzeba się udać... kiedyś tam
mysza73 napisał(a):Czy my się gdzieś spotkaliśmy![]()
![]()
.