Mikromir napisał(a):Wszystkie oczka i matryce super, muchas gracias señor te kiero
To cieszy mnie to
W zakresie mojego telefonu, co prawda robi zdjęcia gorsze niż starszy poprzednik - najczęściej wiele przepala, nie radzi sobie z ostrym słonecznym podświetleniem i to miał być powód jego wymiany, to jednak, pozostanie ze mną... Szybkość ładowania do pełna tutaj wygrywa. Podczas niecałego 20minutowego oczekiwania na transfer, potrafi się doładować max i to jest niewątpliwy atut
Dawigs napisał(a):Nadrobiłem końcówkę relacji. Dziękuję bardzoZ pewnością "przydasie" w czasie naszego czerwcowego wyjazdu. Suplement fotograficzny świetny
Z uwagą prześledziłem relacje ze spaceru po Almuñécar bowiem to właśnie tam ostatecznie dokonałem rezerwacji w jednym z apartamentowców przy plaży. Do 18 maja mogę ją bezkosztowo odwołać więc jak coś innego w międzyczasie wpadnie w oko to będzie szansa na zmianę. Aktualnie rozglądam się za wypożyczalnią i najtaniej wychodzi mi przez stronę Discover Cars. Korzystaliście może z tej strony?
Ho ho ho, no to się podziało
Jak dojdzie do skutku, to chętnie podążę śladem nowej relacji
Nie, nie korzystaliśmy z Discover Cars.
Bezpośrednio przy deptaku Bahia Sexi rent a car, wszystko poprzez stronę www
post2372084.html#p2372084

.png)

Z uwagą prześledziłem relacje ze spaceru po Almuñécar bowiem to właśnie tam ostatecznie dokonałem rezerwacji w jednym z apartamentowców przy plaży. Do 18 maja mogę ją bezkosztowo odwołać więc jak coś innego w międzyczasie wpadnie w oko to będzie szansa na zmianę. Aktualnie rozglądam się za wypożyczalnią i najtaniej wychodzi mi przez stronę Discover Cars. Korzystaliście może z tej strony?