Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przydasie z Andaluzji...

Nazwa kraju Hiszpania wywodzi się od słowa Ispania, które oznacza Ziemię Królików. Język hiszpański wymieniany jest w pierwszej piątce najczęściej używanych języków na świecie. Najdłuższą rzeką Hiszpanii jest rzeka Ebro, licząca sobie 930 kilometrów. Hiszpanie to naród uwielbiający grę na loterii. Zdrapki można kupić na rogu każdej ulicy.
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 02.02.2026 06:51

Mikromir napisał(a):Wszystkie oczka i matryce super, muchas gracias señor te kiero :proszedzieki:

To cieszy mnie to :zeby:

W zakresie mojego telefonu, co prawda robi zdjęcia gorsze niż starszy poprzednik - najczęściej wiele przepala, nie radzi sobie z ostrym słonecznym podświetleniem i to miał być powód jego wymiany, to jednak, pozostanie ze mną... Szybkość ładowania do pełna tutaj wygrywa. Podczas niecałego 20minutowego oczekiwania na transfer, potrafi się doładować max i to jest niewątpliwy atut :idea:

Dawigs napisał(a):Nadrobiłem końcówkę relacji. Dziękuję bardzo :!: Z pewnością "przydasie" w czasie naszego czerwcowego wyjazdu. Suplement fotograficzny świetny :spoko: Z uwagą prześledziłem relacje ze spaceru po Almuñécar bowiem to właśnie tam ostatecznie dokonałem rezerwacji w jednym z apartamentowców przy plaży. Do 18 maja mogę ją bezkosztowo odwołać więc jak coś innego w międzyczasie wpadnie w oko to będzie szansa na zmianę. Aktualnie rozglądam się za wypożyczalnią i najtaniej wychodzi mi przez stronę Discover Cars. Korzystaliście może z tej strony?

Ho ho ho, no to się podziało :)
Jak dojdzie do skutku, to chętnie podążę śladem nowej relacji :oczko:
Nie, nie korzystaliśmy z Discover Cars.
Bezpośrednio przy deptaku Bahia Sexi rent a car, wszystko poprzez stronę www
post2372084.html#p2372084
Poprzednia strona

Powrót do Hiszpania - España