Franz napisał(a):Jako następny cel bowiem wyznaczyliśmy sobie Molinę de Aragon.
... w jednej Molinie miałem okazję już być ...
Pozdrawiam.
.png)
Franz napisał(a):Jako następny cel bowiem wyznaczyliśmy sobie Molinę de Aragon.
.png)
kmichal napisał(a):Franz napisał(a):Jako następny cel bowiem wyznaczyliśmy sobie Molinę de Aragon.
... w jednej Molinie miałem okazję już być ...... ale takim zameczkiem to pochwalić się ona nie może, chociaż położenie też ma niczego sobie ...
... a jest to La Molina ...
...
Pozdrawiam.
.png)
kmichal napisał(a):a La Molinę (o której chyba mówisz Michale), marzę również odwiedzić. Jest to bowiem jedno z niewielu miejsc w Europie, gdzie jeżdżąc na nartach, w kilkadziesiąt minut po zdjęciu desek można się wykąpać w morzu...
.png)
kmichal napisał(a):kmichal napisał(a):a La Molinę (o której chyba mówisz Michale), marzę również odwiedzić. Jest to bowiem jedno z niewielu miejsc w Europie, gdzie jeżdżąc na nartach, w kilkadziesiąt minut po zdjęciu desek można się wykąpać w morzu...
... chyba jednak masz na myśli inną bo tą moją dzieli od morza 130 km i 2 h jazdy ...... a znajduje się TUTAJ ...
...
Pozdrawiam.
.png)
ajdadi napisał(a):Takie zdecydowanie większe szosy bałkańskie...
Mikeee napisał(a):górujący nad miasteczkiem zamek robi wrażenie...
kmichal napisał(a):... w jednej Molinie miałem okazję już być ...... ale takim zameczkiem to pochwalić się ona nie może, chociaż położenie też ma niczego sobie ...
... a jest to La Molina ...
...