Apartament przestronny (40 m²), kuchnia połączona z salonem plus sypialnia i niewielka łazienka. Wystrój i wyposażenie minimalistyczne, ale było wszystko (poza wyciskaczem do pomarańczy
.png)
.png)
, aby tam dłużej posiedzieć wieczorem..png)
. Ten nasz pierwszy wypad do Aten (bo bardzo chciałabym, aby kiedyś były następne) potraktowaliśmy bowiem jako rozpoznanie, czego spodziewać się po greckiej stolicy..png)
.png)
AdamSz napisał(a): Czy rozumiem, że pierwszy raz w Atenach i od razu w Psiri…… Na pierwszy raz, to trzeba było w dzielnicy na południe od Akropolu. Ale już za późno…...Nie ma co / Mocny chrzest bojowy.... Ale, mam nadzieje, że go zdaliście
![]()
![]()
.png)
.png)
.png)
.png)
To całkiem na odwrót niż my.... Ale też mam ogromną ochotę na powrót...dangol napisał(a):Uprzedzam, żezwiedzania z biletami wstępu nie będzie wcale, wejść do niepłatnych obiektów raczej też nie
. Ten nasz pierwszy wypad do Aten (bo bardzo chciałabym, aby kiedyś były następne)
.png)
piekara114 napisał(a):To całkiem na odwrót niż my.... Ale też mam ogromną ochotę na powrót...dangol napisał(a):Uprzedzam, żezwiedzania z biletami wstępu nie będzie wcale, wejść do niepłatnych obiektów raczej też nie
.
.png)
.png)
.png)

.png)
A kiedy się wybierasz?dangol napisał(a):Liczę na to, iż do naszej kolejnej wizyty w Atenach, pokażesz Wasze i intensywne zwiedzanie, zapewne coś z tego wykorzystam.
.png)
, z z zakończonych podróży/ piekara114 napisał(a): A kiedy się wybierasz?