.png)
.png)
.png)
.png)
Franz napisał(a): Słychać więcej francuskiego, niemieckiego, hiszpańskiego, angielskiego. Czyżby to głównie nasza nacja tak wcześnie zrywała się łóżka?
.png)
Franz napisał(a):longtom napisał(a):następny odcinek bardziej lądowy będzie.
Nie zgłaszam sprzeciwu.
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
mariusz-w napisał(a):Co do innych nacji to nie wiem, ale Niemcy (gdziekolwiek nie byłem) to najpierw spokojny Frühstück ... a dopiero potem można coś zacząć robić.
.png)
longtom napisał(a):I kto by pomyślał, że taki "mokry" odcinek u Ciebie będzie.
Istny wodnik szuwarek![]()
.png)
.png)
.png)
Jacek S napisał(a):Ten mostek to chyba ten z żółtymi barierkami tak?
Jacek S napisał(a):Jakąś mapkę wstawisz Wojtku?
Foldery z parku są mało czytelne (dla mnie).
Jacek S napisał(a):Mam nadzieję, że widzieliście po drodze ten łuk na polu to przynajmniej się dowiem co widziałem![]()
.png)
Franz napisał(a):Jacek S napisał(a):Ten mostek to chyba ten z żółtymi barierkami tak?
Ale który? Bo w tym odcinku dwa przejechaliśmy. Najpierw z lewego brzegu na prawy (przed Skradinem), a potem przy Roskim slapie z powrotem na lewy brzeg. Ten drugi na pewno ma żółtą barierkę.
Franz napisał(a):Jacek S napisał(a):Jakąś mapkę wstawisz Wojtku?
Foldery z parku są mało czytelne (dla mnie).
Masz na mysli mapkę przejazdów? Ta będzie. Czy mówisz o jakieś mapce pieszego spaceru?
Franz napisał(a):Jacek S napisał(a):Mam nadzieję, że widzieliście po drodze ten łuk na polu to przynajmniej się dowiem co widziałem![]()
Tu Cię zawiodę. Nie mam pojęcia, o jaki łuk chodzi.
.png)
Jacek S napisał(a):Ten przed Skradinem to chyba niebieski był, w każdym razie duży...chodzi o ten przy Roskim Slapie - wąziutki, fajny.
Tak tam spokojnie.
Jacek S napisał(a):Miałem na myśli mapkę przejazdu ale skoro Nalegasz () to poproszę także o trasę przemarszu.
Jacek S napisał(a):Ależ urosłem, nawet się napuszyłem...ha, a ja widziałem...
![]()
Jacek S napisał(a):Temat NP Krka bardzo mnie interesuje bo chcę tam wrócić i sprawniej pozostałe miejsca/obiekty obejrzeć.
mariusz-w napisał(a):BRAWO !!!
Powrót do Nasze relacje z podróży