.png)
filipekROW napisał(a):witam
Jestem obecnie w Drveniku i mamy zamiar wyskoczyc na fisch piknik, z tego co widzialem dwie firmy oferuja swoje wycieczki.
Moze ktos z was płyną z Drvenika i moze cos doradzic?
.png)
filipekROW napisał(a):witam
Jestem obecnie w Drveniku i mamy zamiar wyskoczyc na fisch piknik, z tego co widzialem dwie firmy oferuja swoje wycieczki.
Moze ktos z was płyną z Drvenika i moze cos doradzic?
.png)

.png)
magda7 napisał(a):Temat stworzony dla mnie, bo od 3 lat nie możemy z chłopakiem odmówić sobie fisha.

.png)
Do tego coś co miało przypominać wino - po 1 małym kubeczku na osobę. W drodze powrotnej z Bolu złapał nas deszcz z gradem - ludzie rozwinęli kotary (nie wiem jak to się nazywa) żeby tak nie wiało i nie zacinało od morza to jeszcze opieprz dostali, że mogło się coś zepsuć - opierdzieliliśmy ich, że sami to powinni zrobić to się obrazili i poszli. I na koniec jeszcze o zgrozo chcieli, żebyśmy przy wpływaniu do Makarskiej udawali zabawę i to, że mamy wspaniałe humory....png)
Nastar napisał(a):Niezłe jaja...![]()
Jutro wypływamy z przyjaciółmi na picnic z Podgory. Zabukowaliśmy miejsca na łodzi "Dva Brata". Mam nadzieję, że historia się nie powtórzy...
.png)
.png)
.png)
KrzychuZiom napisał(a):Witamczy macie jakies sprawdzone imprezowe rejsy statkiem na makarskiej?
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne