.png)
anakin napisał(a):Mecz z Czechami miał oddzielić frajerów od poważnych ludzi. I oddzielił. Bo Czesi klepali nas jak baranów" -
I tym cytatem Wojtka Kowalczyka ja bym podsumował wszystko co się działo wczoraj.![]()
.png)
Raul73 napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):
Ciekawe czy Szczęsny zakładał, że zagra tylko jedną połowę na tych mistrzostwach ?
Szczęsny to jeszcze przed meczem z Czechami mówił w wywiadzie, że to on czuje się numerem jeden w bramce i że będzie zdziwiony, jeśli nie wyjdzie w pierwszym składzie. No to się zdziwił![]()
Tutaj akurat Smuda pokazał, że ma jaja...
Szczęsny świetny bramkarz, ale charakterek ma jak Boruc i może być zakałą tej kadry. Wyjątkowo gościa nie trawię, tak samo jak jego cwaniaczkowatego tatusia.
.png)
PETERENZO napisał(a):Kiedy byliśmy najlepsi?
Wtedy kiedy każdy z nas od pierwszych kroków kopał piłkę i każdy skrawek trawnika był wydeptany, bo najważniejszy był fussball!!!
.png)
.png)
mkm napisał(a):Wiem , że marzenia kibica nie mają granic ... ale czy nie za dużo wymagamy od drużyny z siódmej dziesiątki rankingu FIFA
.png)
Kevlar napisał(a):mkm napisał(a):Wiem , że marzenia kibica nie mają granic ... ale czy nie za dużo wymagamy od drużyny z siódmej dziesiątki rankingu FIFA
Otóż to... Graliśmy z drużynami wyżej notowanymi. Cudu oczekiwaliśmy?...

Manga napisał(a):anakin napisał(a):Mecz z Czechami miał oddzielić frajerów od poważnych ludzi. I oddzielił. Bo Czesi klepali nas jak baranów" -
I tym cytatem Wojtka Kowalczyka ja bym podsumował wszystko co się działo wczoraj.![]()
Uwielbiam te oceny "fachowców" którzy w poważnej piłce niczego nie osiagnęli a jedyną ich zasługą jest ,ze kiedys ,ktoś określił ich jako talent i jeszcze mają niewyparzona gebę
MRK napisał(a):Jaszczurka by niektórym jadu pozazdrościła...
.png)
anakin napisał(a):W 1992 wraz z olimpijską reprezentacją Polski wywalczył srebrny medal na Igrzyskach Olimpijskich w Barcelonie.
.png)
.png)
anakin napisał(a):My tutaj i tak jesteśmy w lepszej sytuacji niż reszta.![]()
My jeszcze mamy komu kibicować![]()
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.