Słaby mecz...
.png)
Raul73 napisał(a):PETERENZO napisał(a):Raul73 napisał(a):anakin napisał(a):
Podobno Portugalia zaczęła grać w piłkę...
Portugalia gra w piłkę już od początku mistrzostw, i to bardzo ładnie. Z Niemcami powinien być przynajmniej remis (4 setki, w tym 2 poprzeczki - Niemcy 1,5 akcji), z Danią powinno być 5:2, a nie 3:2, wczoraj gdyby Holendrzy przegrali jakieś 5:1, też nie mogliby narzekać.
Jedynym ich problemem jest skuteczność.
Myślę, że oni nie mają problemów. Mam jedynie wrażenie, że jeszcze nie mieli przeciwnika, który zmusiłby ich do gry na 100%, dlatego pozwalali sobie na takie akcje...
Niemcy to według ciebie nie przeciwnik? A Dania, która 8 minut przed końcem meczu strzela gola na 2:2 to nie przeciwnik, który zmusza do gry na 100%?
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Raul73 napisał(a):PETERENZO napisał(a):Raul73 napisał(a):anakin napisał(a):
Podobno Portugalia zaczęła grać w piłkę...
Portugalia gra w piłkę już od początku mistrzostw, i to bardzo ładnie. Z Niemcami powinien być przynajmniej remis (4 setki, w tym 2 poprzeczki - Niemcy 1,5 akcji), z Danią powinno być 5:2, a nie 3:2, wczoraj gdyby Holendrzy przegrali jakieś 5:1, też nie mogliby narzekać.
Jedynym ich problemem jest skuteczność.
Myślę, że oni nie mają problemów. Mam jedynie wrażenie, że jeszcze nie mieli przeciwnika, który zmusiłby ich do gry na 100%, dlatego pozwalali sobie na takie akcje...
Niemcy to według ciebie nie przeciwnik? A Dania, która 8 minut przed końcem meczu strzela gola na 2:2 to nie przeciwnik, który zmusza do gry na 100%?
Zapomniałeś o Holandiiprowadziła 1:0 i pobudziła Romaldo do strzelania
.png)
Raul73 napisał(a):Niemcy to według ciebie nie przeciwnik? A Dania, która 8 minut przed końcem meczu strzela gola na 2:2 to nie przeciwnik, który zmusza do gry na 100%? Wczoraj myślę że po starcie bramki grali na 100%, no i wreszcie był Ronaldo-show. Trochę więcej szczęścia, lepszy celownik Naniego i CR7 i spokojnie powinno być 5:1. No, 5:2, bo van der Vaart też był blisko.
Raul73 napisał(a):Makaroniarzom z taką grą też z Francją sukcesów nie wróżę. I bardzo dobrze

.png)
.png)
alessandro1977 napisał(a): rozumiem, że żal dupę ściska....im bardziej, tym bardziej ja się cieszę![]()
Wypijmy za Italię![]()

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.