Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2012,czyli resume...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 18.06.2012 20:45

Hiszpania "nie chce wygrać", Chorwaci boją się odkryć i zaatakować... :?
Słaby mecz...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.06.2012 20:45

Raul73 napisał(a):
PETERENZO napisał(a):
Raul73 napisał(a):
anakin napisał(a):
Podobno Portugalia zaczęła grać w piłkę...

Portugalia gra w piłkę już od początku mistrzostw, i to bardzo ładnie. Z Niemcami powinien być przynajmniej remis (4 setki, w tym 2 poprzeczki - Niemcy 1,5 akcji), z Danią powinno być 5:2, a nie 3:2, wczoraj gdyby Holendrzy przegrali jakieś 5:1, też nie mogliby narzekać.

Jedynym ich problemem jest skuteczność.

Myślę, że oni nie mają problemów. Mam jedynie wrażenie, że jeszcze nie mieli przeciwnika, który zmusiłby ich do gry na 100%, dlatego pozwalali sobie na takie akcje... :wink:

Niemcy to według ciebie nie przeciwnik? A Dania, która 8 minut przed końcem meczu strzela gola na 2:2 to nie przeciwnik, który zmusza do gry na 100%?

Zapomniałeś o Holandii :wink: prowadziła 1:0 i pobudziła Romaldo do strzelania :wink:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 18.06.2012 20:47

Janusz Bajcer napisał(a):
Raul73 napisał(a):
PETERENZO napisał(a):
Raul73 napisał(a):
anakin napisał(a):
Podobno Portugalia zaczęła grać w piłkę...

Portugalia gra w piłkę już od początku mistrzostw, i to bardzo ładnie. Z Niemcami powinien być przynajmniej remis (4 setki, w tym 2 poprzeczki - Niemcy 1,5 akcji), z Danią powinno być 5:2, a nie 3:2, wczoraj gdyby Holendrzy przegrali jakieś 5:1, też nie mogliby narzekać.

Jedynym ich problemem jest skuteczność.

Myślę, że oni nie mają problemów. Mam jedynie wrażenie, że jeszcze nie mieli przeciwnika, który zmusiłby ich do gry na 100%, dlatego pozwalali sobie na takie akcje... :wink:

Niemcy to według ciebie nie przeciwnik? A Dania, która 8 minut przed końcem meczu strzela gola na 2:2 to nie przeciwnik, który zmusza do gry na 100%?

Zapomniałeś o Holandii :wink: prowadziła 1:0 i pobudziła Romaldo do strzelania :wink:

Już wyedytowałem posta :D :D Ale dzięki za przypomnienie.
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 18.06.2012 21:01

Raul73 napisał(a):Niemcy to według ciebie nie przeciwnik? A Dania, która 8 minut przed końcem meczu strzela gola na 2:2 to nie przeciwnik, który zmusza do gry na 100%? Wczoraj myślę że po starcie bramki grali na 100%, no i wreszcie był Ronaldo-show. Trochę więcej szczęścia, lepszy celownik Naniego i CR7 i spokojnie powinno być 5:1. No, 5:2, bo van der Vaart też był blisko.

Każdy ma swoje typy... Ja o Półwysep Iberyjski jestem spokojny. Choć przyznaję, bardzo żałuję, że akurat Hiszpanie muszą grać z Naszymi :(
Mam ogromny dylemat - dlatego nie kibicuję żadnej stronie. :wink:
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 18.06.2012 21:03

anakin napisał(a):Hiszpania "nie chce wygrać", Chorwaci boją się odkryć i zaatakować... :?
Słaby mecz...

Chyba jeszcze będzie się działo :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2012 21:21

A w drugim meczu sędziowski kabaret :twisted: ...niech mi ktoś powie, że Włosi to najwięksi faularze...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2012 21:38

anakin napisał(a):"Widzimy się" za 2 godziny. :wink:

To ja się już melduję Obrazek
Manga
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Manga » 18.06.2012 21:40

Chorwacja go home!
Czyli wszystko zgodnie z planem.
Ale walczyli dzielnie.Gdyby nie Casilas,kto wie ?
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 18.06.2012 21:43

Ale piękny mecz Chorwatów - mogą być z siebie dumni!

Hiszpania słaba, przeraźliwie słaba - ten wynik z Irlandią to zwykły fart. W ćwierćfinale Anglicy mogą ich rozjechać.

Makaroniarzom z taką grą też z Francją sukcesów nie wróżę. I bardzo dobrze :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2012 21:43

Manga napisał(a):Chorwacja go home!

Nad Jadran...ja dojadę za 2 miesiące :D
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 18.06.2012 21:44

I ch.j :evil: Mistrzami zostaną Niemcy :sm:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2012 21:47

Raul73 napisał(a):Makaroniarzom z taką grą też z Francją sukcesów nie wróżę. I bardzo dobrze :D

Nie tak prędko...teraz ciężko będzie Włochów pokonać a Francuzi nie będą grali jedynie łokciami...nie wiem co się czepiasz gry Włochów...na tym turnieju to jedna z ładniej grających drużyn ale rozumiem, że żal dupę ściska....im bardziej, tym bardziej ja się cieszę :wink:
Wypijmy za Italię :D Obrazek
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 18.06.2012 21:47

alessandro1977

Prawda jest taka, że włoskich piłkarzy poza ich krajem prawie nikt w Europie nie lubi. Prawda jest też taka, że jest ku temu mnóstwo powodów.
Aczkolwiek trzeba przynzać, że na tych mistrzostwach grają ładnie - a już na pewno ładniej od Hiszpanii. Jednak ja im sukcesów nie życzę i nie wróżę. :D
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 18.06.2012 21:49

alessandro1977 napisał(a): rozumiem, że żal dupę ściska....im bardziej, tym bardziej ja się cieszę :wink:
Wypijmy za Italię :D Obrazek

Oj, chyba nie znajdziesz tu towarzystwa do picia!

I wyluzuj trochę, bo tu nikomu żal dupy nie ściska - po prostu szkoda Chorwacji.

Mnie może trochę żal dupę ściska, że tiki-taka nie odpadła, no, ale może już w sobotę.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2012 21:49

To Twój problem nie mój...pomarzyć zawsze można było, że "Wasi" zwojują świat...a ja nie lubię lalusiów i tez im sukcesów nie życzę...wszyscy nie lubią włoskich piłkarzy...tzn. jacy wszyscy a na pewno oprócz mnie :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2012,czyli resume... - strona 26
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone