Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2012,czyli resume...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2012 21:52

Ja jestem cały czas wyluzowany ale brylujesz w tym watku jako wielki i nieomylny...to zabawa a ciebie zaczyna ponosić...mi nie szkoda Chorwatów bo dla mnie Chorwacja to tylko raj na urlop...to wszystko...i powiedzmy sobie szczerze - wiekszość tutaj tych sympatii za drużyna Chorwacji jest sztuczna i naciągana...bo to "nasi "... 8)
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 18.06.2012 21:53

W każdym temacie musisz atakować? Człowieku, daj sobie na wstrzymanie! To jest tylko piłka nożna!
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 18.06.2012 21:54

alessandro1977 napisał(a):
anakin napisał(a):"Widzimy się" za 2 godziny. :wink:

To ja się już melduję Obrazek

Gratuluję alessandro.

Mnie nie pozostaje nic innego jakObrazek za snucie teorii spiskowych. :?

Słabi jak nigdy Hiszpanie wygrali z lepszymi Chorwatami.
Cóż...........bywa. :cry:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2012 21:55

O tym właśnie mówiłem i prosiłem Cię abyś ze mną wypił za Italię :wink:

Ty mnie pierwszy zaatakowałeś...nie bez powodu np. Juventus poza Realem Madryt i Manchesterem United ma najwięcej kibiców na świecie więc te teorie o tym, że nikt nie lubi włoskich piłkarzy są trochę nie na miejscu...
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 18.06.2012 21:57

Ani - na poważnie wierzyłeś w tą spiskową teorię? Chyba niewielkie były na to szanse. Za duża burza by się rozpętała. A poza tym to chyba nie leży w naturze Hiszpanów, a Chorwatów tym bardziej :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2012 21:58

Anakin...
Rzeczywiście bardzo słaby mecz Hiszpanii...Chorwaci byli lepsi ale podobnie jak Włosi w meczu z nimi ale liczy się to co w sieci...
Hiszpania to jednak jak by nie było - wyższa kultura piłkarskiego abecadła aby bawić się w jakiekolwiek układy...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2012 21:59

Raul73 napisał(a):to chyba nie leży w naturze Hiszpanów

I tutaj się zgadzam...
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 18.06.2012 22:00

alessandro1977 napisał(a):O tym właśnie mówiłem i prosiłem Cię abyś ze mną wypił za Italię :wink:

Ty mnie pierwszy zaatakowałeś...nie bez powodu np. Juventus poza Realem Madryt i Manchesterem United ma najwięcej kibiców na świecie więc te teorie o tym, że nikt nie lubi włoskich piłkarzy są trochę nie na miejscu...

Czemu mam wypić za zespół, któremu nie kibicuję? Nie rozumiem. Nie mam dziś powodów do picia, bo bylem za Chorwacją, przeciwko Hiszpanii i za Irlandią. Przeciwko Włochom nawet nie, ale za nimi na pewno nie.

Co do ilości kibiców na świecie, to może znajdę, bo był wiosną artykuł na stronie Realu na ten tremat - w czołówce na pewno byłą Barca (na 1 miejscu), był jeszcze Bayern, Borussia, Liveropool. Juventusu na 100% w 1-szej 10-tce nie było.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 18.06.2012 22:00

Raul73 napisał(a):Ani - na poważnie wierzyłeś w tą spiskową teorię? Chyba niewielkie były na to szanse. Za duża burza by się rozpętała. A poza tym to chyba nie leży w naturze Hiszpanów, a Chorwatów tym bardziej :D

Oj,tam zaraz wierzyłem... :wink:
Miałem nadzieję po prostu...... :mrgreen: :wink:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 18.06.2012 22:00

Bardzo pożyteczny mecz. Tak koło 15 minuty sie zdrzemnąłem, obudziłem się w przerwie, doniesiono mi, że nic nie straciłem
A jak wiadomo sen to zdrowie.
Dobrze, że Chorwaci te race odpalili, przynajmniej się coś działo.

Bez kitu, taki poziom gry to meczach rodzimej ekstraklasy nawet się nie spotyka. Hiszpanie odwalili taka manianę, że hej. Chorwaci nie lepsi.

Czy ktos tu naprawde wierzył, że Hiszpanie się ułożą ?
Z Chorwacją ?
Ze Słowanami ?
Przeciwko Włochom ?
Chyba podstawowych zależności tego świata nie znacie.

Szkoda, że Chorwacja i Irlandia odpadły. Jedyne dwie drużyny, których kibice sie dobrze prezentowali.

Wczoraj nie komentowałem, to tylko powiem, że Ronaldo pozdrowił wszystkich swoich krytyków.
Przy drugiej bramce najpierw położył wszystkich, potem miał czas przeczytać w spokoju gazetę, a potem strzelił. :D
Niespecjalnie sie emocjonuje zawodnikami, ale on po prostu odstaje od reszty póki co. No i po mistrzostwach mógłby od na razu na Olimpiadę jechać. W sprincie miałby niemałe szanse :D

Ciekawe czy w jutrzejszym meczu Ukrainy będzie uczciwe sędziowanie ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2012 22:04

Na stronach drużyn hiszpańskich to normalne...

Na wikipedii co innego piszą...
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 18.06.2012 22:04

Kiepura napisał(a):
Ciekawe czy w jutrzejszym meczu Ukrainy będzie uczciwe sędziowanie ?

Tego samego obawiałem się w meczu Polska - Czechy. Ale na szczęście było uczciwie, więc może i jutro będzie.

A kto sędziuje? Mam nadzieję, że nie Webb! Ale niemożliwe, bo Anglia gra równolegle.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 18.06.2012 22:05

alessandro1977 napisał(a):Na stronach drużyn hiszpańskich to normalne...

Na wikipedii co innego piszą...

Na Wikipedii to normalne :D

Tutaj znalazłem ranking niemieckiego Sport+Markt sprzed 2 lat. JAk wiadomo, potem Juve grało w Serie B i siłą rzeczy ilośc kibiców spadła:

http://www.gadu-gadu.pl/jaki-jest-najpopularniejszy-zespol-pilkarski-na-swiecie-sprawdz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2012 22:11

No..inaczej być nie mogło...sezonowcy odeszli i dopiero zaczynają wracać...po wygraniu Mistrzostwa Hiszpani przez Real ilość sezonowców w barwach blaugrana również drastycznie spadła :D
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 18.06.2012 22:14

alessandro1977 napisał(a):No..inaczej być nie mogło...sezonowcy odeszli i dopiero zaczynają wracać...po wygraniu Mistrzostwa Hiszpani przez Real ilość sezonowców w barwach blaugrana również drastycznie spadła :D

No, tu się akurat zgodzę w 100%. Niestety, w każdym wielkim zespole większość kibiców to sezonowcy. Ja od najmłodszych lat - jeszcze od czasów Butragueno i Sancheza - jestem za Realem i martiwę się teraz, co się będzie na stronie działo, bo jak był owidać po ostatnim sezonie - a także po dzisiejszym meczu - ta Barcelona się chyba kończy.

A do Juventusu mam akurat z włoskich zespołów największą sympatię - jeszcze z czasów Zibiego. Podziwiam ich też za to, że się po tej drugiej lidze w wielkim stylu podnieśli. Ale nie mam też złudzeń, żę piłka w tym kraju będzie czysta - kolejna afera pewnie już niedługo, a jeszcze ta się nie skończyła.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2012,czyli resume... - strona 27
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone