Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2012,czyli resume...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 18.06.2012 22:54

Raul73 napisał(a):
PETERENZO napisał(a):Ja dodam tylko, że brakuje mi w Hiszpanii Davida Villa - gość też wie co z piłką zrobić. :wink:

Mnie w tej drużynie wiele brakuje, ale najbardziej chyba Puyola - klasa sama w sobie.

Masz rację - jego też cholernie brakuje. Katalończyk z krwi i kości - świetny zawodnik.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 18.06.2012 23:00

Wróciłem......ROZPACZ :cry: :cry:

Jeszcze tak słabego meczu na tym EURO nie widziałem , i smutno to powiedzieć ale Chorwacja słaba , bardzo słaba .....nie zagrali nic ....
Pierwszy mecz wyszedł "Naszym" pięknie , a potem to już.......BLAMAŻ!!!!!

...jak bym widział naszych Orłów.....

.........a zresztą na tle słabej dziś gry Hiszpanii , "Nasi" nie wypadli tak żle, momenty były , ale co z tego......

......aż PŁAKAĆ SIĘ CHCE!!!!!!!
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 18.06.2012 23:01

Irlandczycy znów pokazali klasę i docenili Polaków:

http://euro.interia.pl/news-irlandczycy-spiewali-do-konca-i-dziekowali-polakom,nId,613581

Coś mi się zdaje, że wbrew obawam (i pewnie też na przekór co niektórym) to Euro okaże się ogromnym sukcesem naszego kraju! :D :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 19.06.2012 00:33

maniust napisał(a):Wróciłem......ROZPACZ :cry: :cry:

Jeszcze tak słabego meczu na tym EURO nie widziałem , i smutno to powiedzieć ale Chorwacja słaba , bardzo słaba .....nie zagrali nic ....

Aż tak źle?
W drugiej połowie w tv nie wyglądało to znowu tak tragicznie.. :?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 19.06.2012 06:37

.........a zresztą na tle słabej dziś gry Hiszpanii , "Nasi" nie wypadli tak żle, momenty były , ale co z tego......

Dobrze, że ulewa przyszła później... :wink: byłeś w strefie?
Fajnie to wyglądało jak ludzie zaczęli wychodzić przy pierwszych kropelkach...nie ma już tej atmosfery.
Mecz słaby (niestety)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.06.2012 07:30

Jacek S napisał(a):

Dobrze, że ulewa przyszła później... :wink: byłeś w strefie?
Fajnie to wyglądało jak ludzie zaczęli wychodzić przy pierwszych kropelkach...nie ma już tej atmosfery.
Mecz słaby (niestety)

Mecz słaby :cry:
i na kolejnym meczu "popis" z racami małej grupy pseudokibiców z Chorwacji :twisted:
pt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pt » 19.06.2012 09:25

alessandro1977 napisał(a):O tym właśnie mówiłem i prosiłem Cię abyś ze mną wypił za Italię :wink:

Ty mnie pierwszy zaatakowałeś...nie bez powodu np. Juventus poza Realem Madryt i Manchesterem United ma najwięcej kibiców na świecie więc te teorie o tym, że nikt nie lubi włoskich piłkarzy są trochę nie na miejscu...

Pytanie do Ciebie, jak jest w tej chwili z fanclubami Juve, tymi turyńskimi i z okolic? ja już kilka lat nie w temacie ale jeszcze nie tak dawno tłukli się niemiłosiernie o to kto jest najważniejszy. Nikogo nie interesowała drużyna, doping tylko rządy(normalnie jak w polskiej polityce). Zmieniło się cokolwiek czy ciągle ta sama sytuacja?
ps. Juve ma sporo kibiców na świecie ale we Włoszech...to już zupełnie inna bajka.
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 19.06.2012 09:47

Cytuję za ONETEM:

>>>Jarosław Kaczyński przedstawi dzisiaj "trzy kroki do uzdrowienia polskiej piłki nożnej", co potwierdził w Polskim Radiu Joachim Brudziński. Poseł nie chciał jednak zdradzić więcej szczegółów<<<

No to teraz już jestem spokojny o los polskiej piłki...
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 19.06.2012 09:59

Tomasz W napisał(a):Cytuję za ONETEM:

>>>Jarosław Kaczyński przedstawi dzisiaj "trzy kroki do uzdrowienia polskiej piłki nożnej", co potwierdził w Polskim Radiu Joachim Brudziński. Poseł nie chciał jednak zdradzić więcej szczegółów<<<

Chyba chcesz kogoś mocno wkurzyć... :wink:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 19.06.2012 10:09

A nie mógłby uzdrowić kazachskiej, uzbeckiej piłki nożnej?
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 19.06.2012 10:20

PETERENZO napisał(a):...Chyba chcesz kogoś mocno wkurzyć... :wink:

Nic więcej nie napiszę bo to już będzie o polityce i w najlepszym wypadku dostanę od Janusza żółtą kartkę. Nie chcę łamać ustaleń... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.06.2012 10:59

pt napisał(a): Pytanie do Ciebie, jak jest w tej chwili z fanclubami Juve, tymi turyńskimi i z okolic? ja już kilka lat nie w temacie ale jeszcze nie tak dawno tłukli się niemiłosiernie o to kto jest najważniejszy. Nikogo nie interesowała drużyna, doping tylko rządy(normalnie jak w polskiej polityce). Zmieniło się cokolwiek czy ciągle ta sama sytuacja?
ps. Juve ma sporo kibiców na świecie ale we Włoszech...to już zupełnie inna bajka.

Juventus ma najwięcej kibiców ale poza Turynem :D
We Włoszech najwięcej ale nie tylko we Włoszech, tego możesz być pewny...
W Turynie największą rzeszę fanów stanowia fani AC Torino i nie wiedząc gdzie się poruszać, najlepiej obcemu z szalikiem Juve tam nie chodzić...
W ostatnim sezonie, dużo kibiców Torino "przeprosiło się" z Juventusem choćby ze względu na nowy stadion, który jest prawdziwą perełką...naturalnie, nie przynależą oni do jakiegoś fanclubu ale mieszaja się ze zwykłym tłumem, który i tak obecnie wygląda jak jeden wielki fan club...jeżeli chodzi o agresję, nie ma już takich sytuacji jak kiedyś...obecnie meczami podwyższonego ryzyka sa mecze z Lazio ( przede wszystkim ) i rzecz jasna z Interem, z którym po rzekomej aferze calciopolli trawa wojna...
Ponieważ Juventus podnosi się z kolan, jego rola i prestiż wzrasta na nowo ( jako jedyny zespół w Europie bez porażki w całym sezonie w lidze ) znowu próbuja mu zaszkodzić wymyślając afery, które nie mają nic współnego z samym Juventusem...
Odkąd zdegradowani zostali 6 lat temu, było cicho, teraz zdobyli scudetto -komuś to się najwyraźniej nie podoba...
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 19.06.2012 13:53

Obrońca piłkarskiej reprezentacji Włoch Giorgio Chiellini, który doznał kontuzji w poniedziałkowym meczu Euro 2012 z Irlandią, nie zagra w ćwierćfinale, w którym 24 czerwca w Kijowie jego drużyna spotka się ze zwycięzcą rywalizacji w grupie D.

Chielliniego w 67. minucie wygranego 2:0 w Poznaniu meczu z Irlandią zmienił Leonardo Bonucci. W ciągu nabliższych 48 godzin wyjaśni się czy piłkarz Juventusu Turyn będzie mógł ewentualnie pojawić się na boisku w półfinale. "Jak na razie szansa na grę piłkarza, który doznał kontuzji mięśnia uda, jest niewielka" - powiedział lekarz ekipy Enrico Catellacci.

Przeciwnikiem Włochów w 1/4 finału będzie zwycięzca grupy D (Francja, Anglia lub Ukraina), która ostatnią serię spotkań rozgrywa we wtorek.

Zła to wiadomość dla Włoch i Juventusu...
turan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) turan » 19.06.2012 15:50

Ja nie podzielam Twojego optymizmu w tej sprawie.
Myślę, że znacznie sprawniej w tej materii poradziliby sobie Drzewiecki z Sobiesiakiem przy współpracy z "Fryzjerem".
Ostatnio edytowano 19.06.2012 15:50 przez turan, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 19.06.2012 15:50

Mówią,że miss.... :?

Ale najlepsze są jednak komentarze. :wink:

Wy nie jesteście w stanie żyć bez tej gównianej polityki :?: :!:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2012,czyli resume... - strona 30
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone