My jeszcze mamy komu kibicować
.png)
anakin napisał(a):My tutaj i tak jesteśmy w lepszej sytuacji niż reszta.![]()
My jeszcze mamy komu kibicować![]()
.png)
Raul73 napisał(a):Ktoś tu pisał o mentalności polskich piłkarzy - że nie chce im się biegać, że myślą tylko o tym żeby zarobić i się nie narobić. A czy to nie jest mentalność większej części polskiego społeczeństwa? Przecież oni w takim społeczeństwie dorastają - jak mają być inni?
.png)
.png)
alessandro1977 napisał(a):Niestety...pseudopolacy nie będą zabijać się za Polskę...jacyś francuzi, szkopy i co to ma być ?
.png)
Tomasz W napisał(a):Tomaszewski:
A nie mówiłem...
Mam satysfakcję przez łzy...
Przecież ja cały czas powtarzałem, że trener bez matury nie może nas do niczego doprowadzić. I właśnie na Euro wyszedł brak jego kompetencji. Piłkarze byli źle przygotowani, taktyki nie było żadnej, a Smuda nawet zmian nie potrafił zrobić...
To może by bardziej pasowało do wątku "Trochę humoru"
gdyby nie wynik wczorajszego meczu...
.png)
alessandro1977 napisał(a):Niestety...pseudopolacy nie będą zabijać się za Polskę...jacyś francuzi, szkopy i co to ma być ? Nie mogą zaistnieć u siebie to przypomnieli sobie o tym, że są Polakami 2 lata przed euro ? Przyjechali aby pokazać się i powalczyć o lepsze kontrakty
Tomasz W napisał(a):To może by bardziej pasowało do wątku "Trochę humoru" gdyby nie wynik wczorajszego meczu...

maniust napisał(a):Jeszcze zaledwie parę dni temu twierdziłem że ten facet ma nierówno pod sufitem , jego wypowiedzi , obrażanie innych , krytyka na lewo i prawo , po prostu mnie wqrwiała jak on sam ......teraz sam już nie wie czy może Janek nie miał racji....
.png)
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Ciekawe czy Szczęsny zakładał, że zagra tylko jedną połowę na tych mistrzostwach ?
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):
Ciekawe czy Szczęsny zakładał, że zagra tylko jedną połowę na tych mistrzostwach ?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.