Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2012,czyli resume...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 17.06.2012 09:40

My tutaj i tak jesteśmy w lepszej sytuacji niż reszta. :D

My jeszcze mamy komu kibicować :!:

Obrazek

8)
maniust
Koneser

Postnapisał(a) maniust » 17.06.2012 10:16

Polemikę na temat naszych Orłów już zostawię w spokoju , co miałem powiedzieć , powiedziałem ......i zdania nie zmienię ....i amen!
anakin napisał(a):My tutaj i tak jesteśmy w lepszej sytuacji niż reszta. :D

My jeszcze mamy komu kibicować :!:

Obrazek

8)

...i to cieszy Padawanie :!: :D
turan
Croentuzjasta

Postnapisał(a) turan » 17.06.2012 10:19

Raul73 napisał(a):Ktoś tu pisał o mentalności polskich piłkarzy - że nie chce im się biegać, że myślą tylko o tym żeby zarobić i się nie narobić. A czy to nie jest mentalność większej części polskiego społeczeństwa? Przecież oni w takim społeczeństwie dorastają - jak mają być inni?

Mój manager często powtarza: "Robota lubi głupiego".
I tu się z nim zgadzam w 100%.

Włosi, Grecy, Hiszpanie a nawet nasi przyjaciele Chorwaci nie uchodzą w świecie za wyjątkowo zatyranych, a w balona kopanego są wirtuozami...
Tomasz W
Cromaniak

Postnapisał(a) Tomasz W » 17.06.2012 10:43

Tomaszewski:
A nie mówiłem...
Mam satysfakcję przez łzy...
Przecież ja cały czas powtarzałem, że trener bez matury nie może nas do niczego doprowadzić. I właśnie na Euro wyszedł brak jego kompetencji. Piłkarze byli źle przygotowani, taktyki nie było żadnej, a Smuda nawet zmian nie potrafił zrobić...

To może by bardziej pasowało do wątku "Trochę humoru"
gdyby nie wynik wczorajszego meczu... :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2012 10:44

Niestety...pseudopolacy nie będą zabijać się za Polskę...jacyś francuzi, szkopy i co to ma być ? Nie mogą zaistnieć u siebie to przypomnieli sobie o tym, że są Polakami 2 lata przed euro ? Przyjechali aby pokazać się i powalczyć o lepsze kontrakty ale te jełopy poza Lewym, Kubą i Piszczkiem powinni dostać dożywotni zakaz gry w piłkę...do kamieniołomu do roboty...
O lepszych kontraktach mogą zapomnieć - wrócą do siebie i nie będą się wstydzić tego, że skompromitowali polską piłkę...ich przygoda z reprezentacja zakończyła się wraz z erą Smudy, którego kiedyś sam broniłem...

I podsumowując - niestety spocony Janek miał całkowita rację... :twisted:
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 17.06.2012 11:19

Na przyszłość wszystkim radzę , aby nie poddawać się medialnej euforii ... trzeba trzeżwo stąpać po tej ziemi :wink:
Czesi jak najbardziej zasłużenie awansowali , bo to zdecydowanie wyższa kultura piłkarska od naszej .
marze_na
Koneser

Postnapisał(a) marze_na » 17.06.2012 11:49

alessandro1977 napisał(a):Niestety...pseudopolacy nie będą zabijać się za Polskę...jacyś francuzi, szkopy i co to ma być ?

Pozwolę sobie się nie zgodzić, bo akurat taki Perqius i Polanski zostawili więcej serca i zdrowia na boisku niż Murawski czy Piszczek.
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 17.06.2012 11:50

Tomasz W napisał(a):Tomaszewski:
A nie mówiłem...
Mam satysfakcję przez łzy...
Przecież ja cały czas powtarzałem, że trener bez matury nie może nas do niczego doprowadzić. I właśnie na Euro wyszedł brak jego kompetencji. Piłkarze byli źle przygotowani, taktyki nie było żadnej, a Smuda nawet zmian nie potrafił zrobić...

To może by bardziej pasowało do wątku "Trochę humoru"
gdyby nie wynik wczorajszego meczu... :wink:

Cóż, może do czarnego humoru tak.

Tomaszewski w krótkich żołnierskich wskazał na jedną z przyczyn porażki tej drużyny. Jedną, nie jedyną.
Bardzo trafnie wskazał.

A Lato chce przedłużyć kontrakt ze Smudą

:lool: :lool: :lool: :lool:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.06.2012 11:53

maniust
Koneser

Postnapisał(a) maniust » 17.06.2012 11:55

alessandro1977 napisał(a):Niestety...pseudopolacy nie będą zabijać się za Polskę...jacyś francuzi, szkopy i co to ma być ? Nie mogą zaistnieć u siebie to przypomnieli sobie o tym, że są Polakami 2 lata przed euro ? Przyjechali aby pokazać się i powalczyć o lepsze kontrakty

No właśnie , nie gadajcie , że tu nie chodziło o szmal.
Tu się zgadzam z alessandro!
Tomasz W napisał(a):To może by bardziej pasowało do wątku "Trochę humoru" gdyby nie wynik wczorajszego meczu... :wink:

Jeszcze zaledwie parę dni temu twierdziłem że ten facet ma nierówno pod sufitem , jego wypowiedzi , obrażanie innych , krytyka na lewo i prawo , po prostu mnie wqrwiała jak on sam ......teraz sam już nie wie czy może Janek nie miał racji....
mireks
Cromaniak

Postnapisał(a) mireks » 17.06.2012 11:58

Rozpier....... PZPN,nawet kosztem eliminacji do mistrzostw świata.
Najlepiej niech Lato w d..ę Smudę pocałuje,kontrakt chcę przedłużyć z trenerem który z grupy nie wychodzi,nie no paranoja.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 17.06.2012 12:16

Mecz z Czechami miał oddzielić frajerów od poważnych ludzi. I oddzielił. Bo Czesi klepali nas jak baranów" -

I tym cytatem Wojtka Kowalczyka ja bym podsumował wszystko co się działo wczoraj. :evil:

O Lacie,Smudzie,PZPN-ie mi się po prostu nie chce... :evil:

maniust napisał(a):Jeszcze zaledwie parę dni temu twierdziłem że ten facet ma nierówno pod sufitem , jego wypowiedzi , obrażanie innych , krytyka na lewo i prawo , po prostu mnie wqrwiała jak on sam ......teraz sam już nie wie czy może Janek nie miał racji....

To,że miał racje nie znaczy,że ma pod nim równo. 8)
Ostatnio edytowano 17.06.2012 12:20 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 17.06.2012 12:19

Gratulacje dla Czechów i Greków.

Polska drużyna:
Bardzo chcieli, ale sporo jeszcze brakuje.
Myślę, że jest z czego rzeźbić, ale gość, który będzie operował "dłutem" musi myśleć. Bez dwóch zdań zawiedli. Mimo wszystko są najlepsi od 1986 roku.

Trener:
Gość, który na konferencji przed meczem PL-RU mówi, że remis bierze w ciemno wysyła sygnał BOJĘ SIĘ PRZECIWNIKA, tak się nie robi a w piłce nożnej chodzi o strzelanie goli a nie o stawianie murów.
Zaletą wczorajszej porażki jest wypad Smudy ( wyjątkowo źle gościa trawiłem ) i pokazanie przez Lato, że nie ma honoru, bo oczywiście nie odejdzie :!:

Kibice:
Wczoraj po meczu, który oglądałem w Fanzonie ludziska poszli na starówkę i bawili się przyzwoicie. Strefy zapewne opustoszeją. Szkoda.

Przed nami eliminacje do Mundialu. Do roboty.

Ostatnie miejsce w najsłabszej grupie, to nie brzmi dobrze :P

Ciekawe czy Szczęsny zakładał, że zagra tylko jedną połowę na tych mistrzostwach ?

8)
maniust
Koneser

Postnapisał(a) maniust » 17.06.2012 12:25

kaszubskiexpress napisał(a):Ciekawe czy Szczęsny zakładał, że zagra tylko jedną połowę na tych mistrzostwach ? 8)

Raczej nie , bo Smuda od dawno twierdził że to on jest "Numer One" , ale czy to ma teraz jakiekolwiek znaczenie......

Wiecie co , wracałem z żoną z kościoła i mówię w aucie :
- trzeba ściągnąć nasze flagi i zostawić "Nasze"

.....zobaczyłem u żony łzy w oczach , kibic z niej kiepski .....powiedziała tylko
- zostaw!

Ok .....niech wiszą dalej....... :cry:
Raul73
Koneser

Postnapisał(a) Raul73 » 17.06.2012 12:25

kaszubskiexpress napisał(a):

Ciekawe czy Szczęsny zakładał, że zagra tylko jedną połowę na tych mistrzostwach ?

8)

Szczęsny to jeszcze przed meczem z Czechami mówił w wywiadzie, że to on czuje się numerem jeden w bramce i że będzie zdziwiony, jeśli nie wyjdzie w pierwszym składzie. No to się zdziwił :D :D Tutaj akurat Smuda pokazał, że ma jaja...

Szczęsny świetny bramkarz, ale charakterek ma jak Boruc i może być zakałą tej kadry. Wyjątkowo gościa nie trawię, tak samo jak jego cwaniaczkowatego tatusia.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2012,czyli resume... - strona 22
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone