Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2012,czyli resume...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 16.06.2012 22:57

Kto po Franzu? Moim zdaniem powinien przyjść ktoś z po za Polski. :roll:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 16.06.2012 22:58

Tomasz W napisał(a):Kto po Franzu? Moim zdaniem powinien przyjść ktoś z po za Polski. :roll:

Maciej "liga będzie ciekawsza" Skorża
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 16.06.2012 22:59

Kiepura napisał(a):
Tomasz W napisał(a):Kto po Franzu? Moim zdaniem powinien przyjść ktoś z po za Polski. :roll:

Maciej "liga będzie ciekawsza" Skorża

Weź.... Przestań.... 8O
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.06.2012 22:59

Kiepura napisał(a):Świat się nie zawalił.

Też to wcześniej napisałem :lol: :idea:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 16.06.2012 23:03

Kiepura napisał(a):Zagrali jak umieli i jakiego mieli trenera. Nie ma się co nad nimi pastwić.

Dokładnie - mniej więcej to samo napisałem ze 2 strony temu. Nie poddali się, grali ambitnie - to najważniejsze. A że zabrakło umiejętności? Brazylią czy Hiszpanią nie jesteśmy i nigdy pewnie nie będziemy.

Mnie cieszy jeszcze jedna rzecz - że obyło się bez sędziowskich wałków(czego się trochę obawiałem - i Czesi podobno też). Gdybyśmy mieli awansować jak Korea w 2002, to wolę odpaść jak dzisiaj.

A kto na trenera? Może wreszcie Kasperczak?
kor_nick
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kor_nick » 16.06.2012 23:05

Skorża będzie trenerem. przyklepane już dawno.
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 16.06.2012 23:06

Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 16.06.2012 23:07

Kiepura napisał(a):Trzymamy za słowo...

Akurat tego pana o honor nie podejrzewam. :evil: :evil:
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 16.06.2012 23:12

Raul73 napisał(a):...A kto na trenera? Może wreszcie Kasperczak?...

Może? Lepiej chyba Kasperczak niż Skorża... Lato będzie szukał na własnym podwórku. Szkoda, bo powinniśmy się jak najbardziej otworzyć na nowe sposoby zarządzania kadrą. Nie podejrzewałem Franza, że był wielkim strategiem. Dla mnie naszym brakowało też taktyki. Wszystko było do bólu klarowne i przewidywalne. Tak się nie gra.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 16.06.2012 23:15

Tomasz W napisał(a):
Raul73 napisał(a):...A kto na trenera? Może wreszcie Kasperczak?...

Może? Lepiej chyba Kasperczak niż Skorża... Lato będzie szukał na własnym podwórku. Szkoda, bo powinniśmy się jak najbardziej otworzyć na nowe sposoby zarządzania kadrą. Nie podejrzewałem Franza, że był wielkim strategiem. Dla mnie naszym brakowało też taktyki. Wszystko było do bólu klarowne i przewidywalne. Tak się nie gra.

Zgadzam się w zupełności.

A Kasperczak chyba już wystarczająco dłogo czekał na swoją szansę. Należy mu się jak nikomu!
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 16.06.2012 23:16

Raul73 napisał(a):
Kiepura napisał(a):Trzymamy za słowo...

Akurat tego pana o honor nie podejrzewam. :evil: :evil:

Od niego by trzeba zacząć zmiany...
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 16.06.2012 23:17

Raul73 napisał(a):Wytłumacz mi, jak może cieszyć futbol prezentowany przez Greków? O ile to można w ogóle futbolem nazwać - z pięknem piłki to nie ma za dużo wspólnego.

Wiadomo, że to kompletny przypadek - w najsłabszych grupach zawsze jest loteria.
Prawdziwy futbol dopiero się rozpocznie. Dla mnie Półwysep Iberyjski w tych mistrzostwach będzie wiódł prym - szczególnie Hiszpanie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2012 23:19

kupa gówna, kupa nadziei i kupa rozbudzonych kibiców- gry zero, przejebali - powinni rozjebać polską piłkę, do niczego się nie nadajemy, te ełgeny, obraniaki i reszta tałatajtwa - won.
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 16.06.2012 23:23

Raul73 napisał(a):
Kiepura napisał(a):Zagrali jak umieli i jakiego mieli trenera. Nie ma się co nad nimi pastwić.

Dokładnie - mniej więcej to samo napisałem ze 2 strony temu. Nie poddali się, grali ambitnie - to najważniejsze. A że zabrakło umiejętności? Brazylią czy Hiszpanią nie jesteśmy i nigdy pewnie nie będziemy.

Przecież to co piszecie to żenada. Grali ambitnie? Do której minuty tego meczu? Nie dorabiajcie sztucznej historii.
Niewiele się znam na zawodowej piłce, ale kiedy gra jeden atakujący - to ma grać!!! Widziałem przynajmniej 3 sytuacje podczas dzisiejszego meczu kiedy Lewandowski rozgrywał piłkę w środku pola, a pomocnicy byli bliżej bramki i czekali aż coś się wydarzy!
O co tu chodzi???????????????????
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.06.2012 23:29

PETERENZO napisał(a):O co tu chodzi???????????????????

Chodzi o to. że wszyscy Polacy znają się na piłce :wink: medycynie :wink: ... że nie wspomnę na czym jeszcze :wink:

Ciekawy jestem komentarzy, gdyby wynik meczu był odwrotny :?: :wink: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2012,czyli resume... - strona 19
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone