Janusz Bajcer napisał(a):Ciekawy jestem komentarzy, gdyby wynik meczu był odwrotny![]()
![]()
Uwierz - byłbym bardzo zaskoczony!
.png)
.png)
PETERENZO napisał(a):Przecież to co piszecie to żenada. ?
.png)
maniust napisał(a):Za takie Euro 2012 w wykonaniu naszych Orłów , nikt nie powinien dostać złamanego grosza , może z wyjątkiem Tytonia tylko......
.....a tak za parę dni nasze Orły odnotują przelewy na konto , rozjadą się po Europejskich ligach i wszystko......
.png)
maniust napisał(a):Czy któryś z naszych orłów ma HONOR wyjść i powiedzieć ?
- przepraszamy was jesteśmy słabi i nie potrafimy grać w piłkę i nie zasługujemy na noszenie Orzełka na koszulce..
Nikt !!!!!!
Dno !!!!
.png)
PETERENZO napisał(a):
Januszu - jesteśmy jedynym zespołem na Euro, który nie ma drużyny rezerwowej.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Ale Mariuszu możesz wymienić lepszych piłkarzy do podstawowej jedenastki
maniust napisał(a):gdyby przegrali z Hiszpanią i gryżli glębę na murawie to sorry , ale wydaje mi się że nikt by złego słowa nie powiedział.
.....ale przegrać ze słabymi Czechami ?
.png)
maniust napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ale Mariuszu możesz wymienić lepszych piłkarzy do podstawowej jedenastki
Janusz czy my potrzebowaliśmy na wyjście z grupy lepszych piłkarzy na Hiszpanię czy na Czechy?maniust napisał(a):gdyby przegrali z Hiszpanią i gryżli glębę na murawie to sorry , ale wydaje mi się że nikt by złego słowa nie powiedział.
.....ale przegrać ze słabymi Czechami ?
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):No to czyja to wina - trenera reprezentacji. ktokolwiek by nim nie był
.png)
PETERENZO napisał(a):PS. Nie zwalaj na trenera. Też kilka ładnych lat zawodowo uprawiałem pewną dyscyplinę sportu. Błędy trenera - ok, ale realizacja??? Trener nie gra.........
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):PETERENZO napisał(a):PS. Nie zwalaj na trenera. Też kilka ładnych lat zawodowo uprawiałem pewną dyscyplinę sportu. Błędy trenera - ok, ale realizacja??? Trener nie gra.........
Gdzie wyczytałeś, że zwalam na trenera![]()
Janusz Bajcer napisał(a):PETERENZO napisał(a):
Januszu - jesteśmy jedynym zespołem na Euro, który nie ma drużyny rezerwowej.
No to czyja to wina - trenera reprezentacji. ktokolwiek by nim nie był
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.