Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2012,czyli resume...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
PETERENZO
Cromaniak

Postnapisał(a) PETERENZO » 16.06.2012 23:30

Janusz Bajcer napisał(a):Ciekawy jestem komentarzy, gdyby wynik meczu był odwrotny :?: :wink: :lol:

Uwierz - byłbym bardzo zaskoczony!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.06.2012 23:32

Czym, wynikiem czy komentarzami :?:
PETERENZO
Cromaniak

Postnapisał(a) PETERENZO » 16.06.2012 23:36

Janusz Bajcer napisał(a):Czym, wynikiem czy komentarzami :?:

Niestety gdyby wynik był odwrotny
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.06.2012 23:42

W sporcie wynik nie jest znany do końca :wink:
{nie wiem czy ktoś na forum typował zwycięstwo Grecji z Rosją - muszę sprawdzić.}

Mnie jednak ciekawią komentarze gdyby nasi wygrali, szczególnie po przeczytaniu tych po przegranej :wink:
PETERENZO
Cromaniak

Postnapisał(a) PETERENZO » 16.06.2012 23:43

Janusz Bajcer napisał(a):Mnie jednak ciekawią komentarze gdyby nasi wygrali, szczególnie po przeczytaniu tych po przegranej :wink:

Dobre, ale nieweryfikowalne :wink:
maniust
Koneser

Postnapisał(a) maniust » 16.06.2012 23:44

PETERENZO napisał(a):Przecież to co piszecie to żenada. ?

Dokładnie ......zgadzam się z PETERENZO.....

Kogo tu bronić? Dlaczego się nie pastwić? Dlaczego nie krytykować?
Dlaczego?!

Zmieszać z gównem to za mało , gdyby przegrali z Hiszpanią i gryżli glębę na murawie to sorry , ale wydaje mi się że nikt by złego słowa nie powiedział.
.....ale przegrać ze słabymi Czechami ?

Dno Panowie i kilo mułu......
Za takie Euro 2012 w wykonaniu naszych Orłów , nikt nie powinien dostać złamanego grosza , może z wyjątkiem Tytonia tylko......
.....a tak za parę dni nasze Orły odnotują przelewy na konto , rozjadą się po Europejskich ligach i wszystko......

Co to za pier.......że rywal był lepszy?

Rywal gryz glebę na murawie , jak się dowiedział że Ruskie dostają w dupę.

Czy któryś z naszych orłów ma HONOR wyjść i powiedzieć ?

- przepraszamy was jesteśmy słabi i nie potrafimy grać w piłkę i nie zasługujemy na noszenie Orzełka na koszulce..

Nikt !!!!!!

Dno !!!!

Czymam kciuki na "naszych" w poniedziałek i liczę że pokażą swoją wartość z Hiszpanią nawet jak odpadną.
PETERENZO
Cromaniak

Postnapisał(a) PETERENZO » 16.06.2012 23:53

maniust napisał(a):Za takie Euro 2012 w wykonaniu naszych Orłów , nikt nie powinien dostać złamanego grosza , może z wyjątkiem Tytonia tylko......
.....a tak za parę dni nasze Orły odnotują przelewy na konto , rozjadą się po Europejskich ligach i wszystko......

Tu popieram w 100%. Dostali zieloną kartę - bez stresu grali na Euro, bez eliminacji. Nie wyszli z grupy - 0 złoty. Zabawa w piłkę nożną się skończyła.

A gdyby każdy z nas wiedział ile dostaną to pewnie i patriotyzm byłby nieco bardziej stonowany...
Sorry - w każdej robocie jak "dasz plamę" to niewiele zapłacą, jak nie wypier...
Resztę dodajcie sobie sami...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.06.2012 23:53

maniust napisał(a):Czy któryś z naszych orłów ma HONOR wyjść i powiedzieć ?

- przepraszamy was jesteśmy słabi i nie potrafimy grać w piłkę i nie zasługujemy na noszenie Orzełka na koszulce..

Nikt !!!!!!

Dno !!!!

Mecz z Czechami najsłabszy w turnieju, to fakt. :idea:

Ale Mariuszu możesz wymienić lepszych piłkarzy do podstawowej jedenastki :?:
PETERENZO
Cromaniak

Postnapisał(a) PETERENZO » 16.06.2012 23:57

Janusz Bajcer napisał(a):Ale Mariuszu możesz wymienić lepszych piłkarzy do podstawowej jedenastki :?:

Januszu - jesteśmy jedynym zespołem na Euro, który nie ma drużyny rezerwowej.

Uczyłem się na innym sporcie, ale czy tu nie mam racji???
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.06.2012 00:01

PETERENZO napisał(a):

No to czyja to wina - trenera reprezentacji. ktokolwiek by nim nie był :idea:
maniust
Koneser

Postnapisał(a) maniust » 17.06.2012 00:01

Janusz Bajcer napisał(a):Ale Mariuszu możesz wymienić lepszych piłkarzy do podstawowej jedenastki :?:

Janusz czy my potrzebowaliśmy na wyjście z grupy lepszych piłkarzy na Hiszpanię czy na Czechy?

maniust napisał(a):gdyby przegrali z Hiszpanią i gryżli glębę na murawie to sorry , ale wydaje mi się że nikt by złego słowa nie powiedział.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.06.2012 00:05

maniust napisał(a):

Janusz czy my potrzebowaliśmy na wyjście z grupy lepszych piłkarzy na Hiszpanię czy na Czechy?

maniust napisał(a):gdyby przegrali z Hiszpanią i gryżli glębę na murawie to sorry , ale wydaje mi się że nikt by złego słowa nie powiedział.

Potrzebni byli tacy sami, ale niestety lepszych nie mamy :idea:
PETERENZO
Cromaniak

Postnapisał(a) PETERENZO » 17.06.2012 00:07

Janusz Bajcer napisał(a):No to czyja to wina - trenera reprezentacji. ktokolwiek by nim nie był :idea:

Daj spokój. Goście grają w najlepszych klubowych drużynach w Europie. Co ma trener zrobić jak goście nie chcą grać razem.

PS. Nie zwalaj na trenera. Też kilka ładnych lat zawodowo uprawiałem pewną dyscyplinę sportu. Błędy trenera - ok, ale realizacja??? Trener nie gra.........
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.06.2012 00:20

PETERENZO napisał(a):PS. Nie zwalaj na trenera. Też kilka ładnych lat zawodowo uprawiałem pewną dyscyplinę sportu. Błędy trenera - ok, ale realizacja??? Trener nie gra.........

Gdzie wyczytałeś, że zwalam na trenera :?:
Cały czas proszę znawców piłki o wskazanie co najmniej lepszej pierwszej jedenastki :idea:
PETERENZO
Cromaniak

Postnapisał(a) PETERENZO » 17.06.2012 00:24

Janusz Bajcer napisał(a):
PETERENZO napisał(a):PS. Nie zwalaj na trenera. Też kilka ładnych lat zawodowo uprawiałem pewną dyscyplinę sportu. Błędy trenera - ok, ale realizacja??? Trener nie gra.........

Gdzie wyczytałeś, że zwalam na trenera :?:

A to czyje słowa?
Janusz Bajcer napisał(a):
PETERENZO napisał(a):

No to czyja to wina - trenera reprezentacji. ktokolwiek by nim nie był :idea:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2012,czyli resume... - strona 20
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone