Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2012,czyli resume...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 16.06.2012 22:17

Co tu pisać. Prze-je-ba-ne.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

I co mi z tego, że Franz się podał do dymisji?
Wygrały drużyny grające cwany futbol. Grecy i Czesi. Starzy wyjadacze pokonali ambitnych i napalonych.

Idę się napić. :?
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 16.06.2012 22:18

anakin napisał(a):No to q............qwa tradycyjnie:

Obrazek

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Idę się uwalić do reszty :!: :evil:

U nas ciąg dalszy brzmiał: pizdy jakich mało...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2012 22:19

Raul73 napisał(a): A młodych zdolnych nie widać

Nie do końca tak jest...Smuda wolał powołać np. zamiast Pawłowskiego czy Piecha - Brożka, który nie powąchał murawy nawet w takim słabym Celticu !
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 16.06.2012 22:19

A mógł być ćwierćfinał marzeń w Warszawie
8)

balonik pękł, piłkoszał się skończył
nie wyrzucajcie flag na samochody, lusterka itd - przydadzą się już 11 listopada - czy już wtedy demonstrowanie polskości będzie bee ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2012 22:21

Tomasz W napisał(a): Starzy wyjadacze pokonali ambitnych i napalonych.

Gdzie takich widziałeś ? Ja dzisiaj próbowałem dojrzeć choć krzty ambicji...
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 16.06.2012 22:23

Wielka szkoda bo tak Polacy by się jeszcze trochę pocieszyli,a tak.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 16.06.2012 22:23

U nas we wsi spaliły młodziaki wszystkie narodowe trofea, na środku ulicy...
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 16.06.2012 22:23

Sven napisał(a):A mógł być ćwierćfinał marzeń w Warszawie
8)

nie wyrzucajcie flag na samochody, lusterka itd - przydadzą się już 11 listopada - czy już wtedy demonstrowanie polskości będzie bee ?

Ja nie wiem, czy jedenastego będzie tylu chętnych do przystrojenia samochodów i domów. Piłka nożna wywołuje o wiele większe emocje niż święta państwowe. Sport jest mimo wszystko bardziej czystą i klarowną dziedziną życia niż polityka, której pełno w czasie świąt państwowych.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 16.06.2012 22:26

alessandro1977 napisał(a):
Raul73 napisał(a): A młodych zdolnych nie widać

Nie do końca tak jest...Smuda wolał powołać np. zamiast Pawłowskiego czy Piecha - Brożka, który nie powąchał murawy nawet w takim słabym Celticu !

Nie znam tych piłkarzy za dobrze, ale wątpię, żeby mogli oni zbawić reprezentację. W końcu polską ligę zdominowały zespoły złożone w większości z obcokrajowców albo takie, gdzie główne role grają strarzy ligowi wyjadacze.
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 16.06.2012 22:28

alessandro1977 napisał(a):
Tomasz W napisał(a): Starzy wyjadacze pokonali ambitnych i napalonych.

Gdzie takich widziałeś ? Ja dzisiaj próbowałem dojrzeć choć krzty ambicji...

Nie mów. Próbowali całe pół godziny na początku. A po za tym z Ruskimi grali ambitnie i pierwszą połowę z Grekami.
A Czesi i Grecy dawali z siebie wszystko tylko w sytuacji wyższej konieczności. I to wystarczyło.
Naszym i Ruskim też zabrakło trochę szczęścia. Stworzyli sporo sytuacji do strzelenia bramek.

Nie krzyżujmy ich. Niech teraz grają eliminacje do Mundialu i niech się sprawdzą. Znowu z Anglią.... :x
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 16.06.2012 22:30

Przykro mi to mówic, ale wiele z tych flag i chorągiewek na autach było zwyczajnie na pokaz, bo taka jest teraz moda, a nie z chęci kibicowania. Bo jak wytłumaczyć mojego sąsiada, który nie zna żadnego piłkarza naszej kadry, a w czasie meczu Polska - Grecja pracował sobie spokojnie w ogródku, albo trochę dalszą sąsiadkę, która nawet nie wiedziała, kiedy gra Polska - a oboje mają po dwie chorągiewki na samochodach!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2012 22:31

Z ruskimi tak ale 20 minut na 90 dzisiaj w tak ważnym meczu to trochę mało...Czesi, kiedy usłyszeli wynik ze stolicy pokazali charakter i ruszyli do przodu mając świadomość tego, że Polacy już się wyszaleli...
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 16.06.2012 22:32

Rysio napisał(a):U nas we wsi spaliły młodziaki wszystkie narodowe trofea, na środku ulicy...

A u mnie chodzą teraz młodzi, nawaleni i drą się w niebogłosy ..... Polska, biało-czerwoni... !!!
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 16.06.2012 22:32

Rysio napisał(a):U nas we wsi spaliły młodziaki wszystkie narodowe trofea, na środku ulicy...

Nie można tak! Mimo całego mojego sceptyzmu zachęcajmy młodych do tego, aby przełamali tą złą passę.

Kiedy byliśmy najlepsi?
Wtedy kiedy każdy z nas od pierwszych kroków kopał piłkę i każdy skrawek trawnika był wydeptany, bo najważniejszy był fussball!!!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.06.2012 22:33

Sven napisał(a):A mógł być ćwierćfinał marzeń w Warszawie
8)

nie wyrzucajcie flag na samochody

Nie wyrzucam do końca mistrzostw :lol: Euro 2012 w Polsce trwa :idea:
Ostatnio edytowano 16.06.2012 22:34 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2012,czyli resume... - strona 17
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone