.png)
glonik21 napisał(a):Może to nie w temacie Bośni ale może wie ktoś o przejściu w Karasovici z Cro do MNE czy jest czynne całą dobę ?
.png)
.png)
czerwony napisał(a):glonik21 napisał(a):Może to nie w temacie Bośni ale może wie ktoś o przejściu w Karasovici z Cro do MNE czy jest czynne całą dobę ?
Granični prijelaz Karasovići
Przejście graniczne, Chorwacja
Adres: 20218, Pločice, Chorwacja
Godziny otwarcia:
wtorek Czynne całą dobę
środa Czynne całą dobę
czwartek Czynne całą dobę
piątek Czynne całą dobę
sobota Czynne całą dobę
niedziela Czynne całą dobę
poniedziałek Czynne całą dobę
.png)
.png)
glonik21 napisał(a):czerwony napisał(a):glonik21 napisał(a):Może to nie w temacie Bośni ale może wie ktoś o przejściu w Karasovici z Cro do MNE czy jest czynne całą dobę ?
Godziny otwarcia:
wtorek Czynne całą dobę
środa Czynne całą dobę
piątek Czynne całą dobę
sobota Czynne całą dobę
To masz z google maps ? Jeśli tak to widziałem ale chciałem się jeszcze upewnić..
.png)
śmigacz napisał(a):Co do dnia drugiego chciałem zobaczyć BiH i tamtejsze górki. Tak prawdę powiedziawszy mojemu sercu bliżej jest do gór niż morza. Jednak postanowiłem że zacisnę zęby i wytrzymam te dwa tygodnie nad wodą. Moja małżonka mówi że po dwóch dniach będę miał dość. Być może ale nie dam tego poznać po sobie.
..png)
czerwony napisał(a):glonik21 napisał(a):czerwony napisał(a):glonik21 napisał(a):Może to nie w temacie Bośni ale może wie ktoś o przejściu w Karasovici z Cro do MNE czy jest czynne całą dobę ?
Godziny otwarcia:
wtorek Czynne całą dobę
środa Czynne całą dobę
piątek Czynne całą dobę
sobota Czynne całą dobę
To masz z google maps ? Jeśli tak to widziałem ale chciałem się jeszcze upewnić..
Z google , ale jest to jedyne przejście Chorwacja- Czarnogóra więc na 100 % jest czyne 24H
.png)
ANOOK napisał(a):W pobliżu Podaca masz najwyższy szczyt w tej części wybrzeża, Sveti Jure. Można zaliczyć go samochodem ( żona nie będzie narzekała). Super widoki na wybrzeże.
ANOOK napisał(a):Co do Twoich planów odnośnie BiH to polecam trasę wzdłuż doliny Neretwy. Super widoki! Osobiście, zwiedzanie i trasy widokowe odkładam na drogę powrotną.
ANOOK napisał(a): Na sam Mostar warto poświęcić ładnych parę godzin nie mówiąc o innych atrakcjach..
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi