JackDaniels;) napisał(a):
30 minut, gotuję słoiki![]()
Daniels czy takie weki wytrzymają 3-4 dni bez lodówki ,
...możesz mi jeszcze raz podać nazwę tego przecieru paprykowego co dają do Cevapcici
...i można go kupić w Konzumie czy gdzieś indziej
.png)
JackDaniels;) napisał(a):
mervik napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):
Daniels czy takie weki wytrzymają 3-4 dni bez lodówki ,
...możesz mi jeszcze raz podać nazwę tego przecieru paprykowego co dają do Cevapcici![]()
...i można go kupić w Konzumie czy gdzieś indziej
Bocian napisał(a):Wydaje mi sie, że jest już jeden mniamniuśny wątek o gotowaniu słoików i innych specjałach...
.png)
Bocian napisał(a):Wydaje mi sie, że jest już jeden mniamniuśny wątek o gotowaniu słoików i innych specjałach...
JackDaniels;) napisał(a):zatem wracamy na właściwy tor
mervik napisał(a):Bocian napisał(a):Wydaje mi sie, że jest już jeden mniamniuśny wątek o gotowaniu słoików i innych specjałach...
Bocian ... właśnie to jest wątek o jedzeniu
.png)
Bocian napisał(a):mervik napisał(a):Bocian napisał(a):Wydaje mi sie, że jest już jeden mniamniuśny wątek o gotowaniu słoików i innych specjałach...
O tym czy warto zabierać a nie jak wekować mięso plus przepisy kulinarne. Porady kulinarne w innym dziale.
mervik napisał(a):Bocian napisał(a):mervik napisał(a):Bocian napisał(a):Wydaje mi sie, że jest już jeden mniamniuśny wątek o gotowaniu słoików i innych specjałach...
O tym czy warto zabierać a nie jak wekować mięso plus przepisy kulinarne. Porady kulinarne w innym dziale.
..czepiasz się ...jesteś irytujący![]()
..jak kiedyś Tobie napisałem ,jesteś niereformowalny
.png)
Bocian napisał(a):mervik napisał(a):Bocian napisał(a):mervik napisał(a):Bocian napisał(a):Wydaje mi sie, że jest już jeden mniamniuśny wątek o gotowaniu słoików i innych specjałach...
..czepiasz się ...jesteś irytujący![]()
..jak kiedyś Tobie napisałem ,jesteś niereformowalny
Idź popłacz komuś w rękaw. Ten wątek to nie książka kucharska. Masz inne zdanie napisz do moderacji.
Bocian napisał(a):mervik napisał(a):
Jak dobrze pamiętam to Ty zawsze się użalałeś i płakałeś
Bo tacy jak ty są tu bezkarni.
.png)
a Ty lepiej cos dobrego "ugotuj"JackDaniels;) napisał(a):Bocian napisał(a):mervik napisał(a):
Dajcie sobie po mordzie i sprawa załatwiona![]()
ita napisał(a):a Ty lepiej cos dobrego "ugotuj"JackDaniels;) napisał(a):Bocian napisał(a):mervik napisał(a):
Dajcie sobie po mordzie i sprawa załatwiona![]()
najlepiej w wątku przepisowym na wakacje
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.