.png)
.png)
.png)
sneer napisał(a):Nie do końca znalazłem temat pasujący do mojego pytania, ale spróbuję tutaj.
Otóż, czy ktoś z Was wie może, czy w Konzumie można bez problemu kupić filety/piersi z kurczaka, takie jak w PL, pakowane próżniowo? Przyznam, że nigdy nie zwracałem na to uwagi. Interesuje mnie orientacyjna cena i - co najważniejsze - czy ktoś je konsumował i jak ocenia jakość tego mięsiwa. Dzięki.
.png)
.png)
Basiulinek napisał(a):W Konzumie na pewno sa piersi pakowane prozniowo.
Cena ok.7-8 € za kilogram.
Popatrz na strony Konzuma
.png)
Z napisał(a):A po co zostawiać samochód na pół godziny w pełnym słońcu?, za pierwszym wyjazdem wieźliśmy wałówę w ten sposób i mięso dojechało zmrożone na kość

Brutaka napisał(a):Z napisał(a):A po co zostawiać samochód na pół godziny w pełnym słońcu?, za pierwszym wyjazdem wieźliśmy wałówę w ten sposób i mięso dojechało zmrożone na kość
Ja pierdykam! Na miejscu masz wspaniałe Ożujśko, Karlovaćko a Ty zabierasz z Polski ten szajs zwany Żywcem?
Niczego już nie rozumiem
.png)
JackDaniels;) napisał(a): Znajomy poczęstował naszego gospodarza butelką Tyskiego i Żywca, po wypiciu mina jego bezcennapowiedział że jeszcze nigdy nie pił tak niedobrego piwa (a raczej była to próba wypicia)
za to bardzo był zachwycony piwami które przywiozłem z Pollandi z małych lokalnych browarów. Lwówek No.1 moje ulubione, Raciborckie, Piwo Żywe, Ciechan, Noteckie
![]()

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.