Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy szczanie do morza jest normą?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Hollywood
Croentuzjasta
Czy szczanie do morza jest normą?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hollywood » 30.01.2011 22:22

Będąc na urokliwej,pozbawionej toalety plaży, zauważyłem, że przez cały dzień mało kto chodzi w pobliskie krzaczory się odlać...więc albo społeczeństwo ma wielkie pęcherze albo leje(chyba tylko) do wody...a Wy, obywatele RP,co o tym myślicie i czy też opróżniacie się do Jadrana?
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 30.01.2011 22:28

A jak pójdziesz do kibla się odlać to myślisz że to na Marsa wysyłają :lol: Najpierw ty idziesz 20 m w górę do kibelka się odlać a potem leci to nazad rurą do Jadrana :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.01.2011 22:29

Myślę,że masz spore szanse na zdobycie nagrody za najgłupszy temat na cro-pli.
Mój głos już masz. :roll: :wink:
Hollywood
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hollywood » 30.01.2011 22:33

anakin napisał(a):Myślę,że masz spore szanse na zdobycie nagrody za najgłupszy temat na cro-pli.
Mój głos już masz. :roll: :wink:

uderz w stół a nożyce się odezwą...mam pierwszego winnego szczania do Jadrana :lol:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 30.01.2011 22:34

A myślisz że dlaczego woda w Jadranie jest taka słona?!
8O

Weź dla przykładu Bałtyk. Jest mniej słony.. i to znacznie mniej.
A dlaczego?
Bo mało komu przyjdzie do głowy sinknąć w naszym morzu... bo trudno jest się to zrobić, gdy wszystko jest zmrożone i skurczone na maksa..

Nie wiem, jak inni, ale my lejemy całą rodziną do każdego morza, a nawet jeziora, czy rzeczki.

PS
Ale ku pocieszeniu.
Kiedyś, będąc nad Czarnym Morzem u Rusków, zażywaliśmy kąpieli w Adlerze... niedaleko Soczi... i zobaczyliśmy w wodzie dość blisko brzegu jakiegoś dziwnego stwora.. taki podłużny i brązowy.. trochę się wystraszyliśmy, żeby nas to coś nie ugryzło. Acz po ostrożnych oględzinach okazało się, że to po prostu pływa sobie piękny wielki tłusty klocek. Raczej z ruskiej dupy, bo inostrancow poza nami tam nie było...
Więc szczanie do Jadrana to naprawdę pryszcz..
Hollywood
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hollywood » 30.01.2011 22:39

janniko napisał(a):A myślisz że dlaczego woda w Jadranie jest taka słona?!
8O

Weź dla przykładu Bałtyk. Jest mniej słony.. i to znacznie mniej.
A dlaczego?
Bo mało komu przyjdzie do głowy sinknąć w naszym morzu... bo trudno jest to zrobić, gdy wszystko jest zmrożone i skurczone.

Nie wiem, jak inni, ale my lejemy całą rodziną do każdego morza, a nawet jeziora, czy rzeczki.

PS
Ale ku pocieszeniu.
Kiedyś, będąc nad Czarnym Morzem u Rusków, zażywaliśmy kąpieli w Adlerze... niedaleko Soczi... i zobaczyliśmy w wodzie dość blisko brzegu jakiegoś dziwnego stwora.. taki podłużny i brązowy.. trochę się wystraszyliśmy, żeby nas to coś nie ugryzło. Acz po ostrożnych oględzinach okazało się, że to po prostu pływa sobie piękny wielki tłusty klocek. Raczej z ruskiej dupy, bo inostrancow poza nami tam nie było... i nie było też żadnych służb sanitarno-porządkowych, którym można byłoby to zgłosić.. o niby skąd tam miałby być takie służby...

nie no....OK, wporzo...ale troche tej wody się napiliście mam nadzieję...do Krynicy już nie trzeba jeździć....
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 30.01.2011 22:44

janniko napisał(a):Nie wiem, jak inni, ale my lejemy całą rodziną do każdego morza, a nawet jeziora, czy rzeczki.

janniko napisał(a):Acz po ostrożnych oględzinach okazało się, że to po prostu pływa sobie piękny wielki tłusty klocek. Raczej z ruskiej dupy, bo inostrancow poza nami tam nie było...

:lool: :lool: :lool: :lool:

A co tu ściemniać ....... , my też lejemy.
Niemcy szczają , Ruskie szczają , Włosi też szczają , o Czechach nie wspomnę , więc dlaczego mamy być gorsi........

Lać nie gadać !

p.s. Jebitny temat.........zaraz padnę :lool:
Hollywood
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hollywood » 30.01.2011 22:45

Rysio tez czuje sie winny szczania do morza bo temat wywalił...a tu chodziło o wychowywanie społeczeństwa...widocznie tacy moderatorzy jak i społeczeństwo :lol:
Rysiu...lałeś do morza czy nie?
artur77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur77 » 30.01.2011 22:47

Przepraszam, ja nie szczam, kiedyś jako dziecko to może do Bałtyku coś naszczałęm ale teraz...nigdy w życiu
Cholera ale się komuś nudzi że taki temat wymyślił :lol:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 30.01.2011 22:49

Hollywood napisał(a):Będąc na urokliwej,pozbawionej toalety plaży, zauważyłem, że przez cały dzień mało kto chodzi w pobliskie krzaczory się odlać...

Pewnie też i srają.Powinieneś rozwinąć temat.
Hollywood
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hollywood » 30.01.2011 22:52

a jak się niechcący napiliście wody z morza to ilu z was myślało czy ten płynący przed wami "wieloryb" nie odlał się właśnie a wy teraz macie to w gardle?
Ostatnio edytowano 30.01.2011 22:57 przez Hollywood, łącznie edytowano 1 raz
Hollywood
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hollywood » 30.01.2011 22:55

AndrzejJ. napisał(a):
Hollywood napisał(a):Będąc na urokliwej,pozbawionej toalety plaży, zauważyłem, że przez cały dzień mało kto chodzi w pobliskie krzaczory się odlać...

Pewnie też i srają.Powinieneś rozwinąć temat.

ale wstydliwy temat poruszyłem, widzę u ciebie kreatywność...masz pierwszeństwo... :lol:
ven
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ven » 30.01.2011 22:55

nie chce tu obrzydzać ale podczas pobytu w 2010 w briscie tez plywal klocek,
od razu mialem wszystkiego dosyc, dobrze ze to byl moj ostatni dzien wakacji bo inaczej nie wiem czy chodziłbym na tę plażę, a fuj :(
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 30.01.2011 22:56

Dobra teraz na serio , pisałem o laniu do Jadranu w swojej relacji już
maniust napisał(a):Tak po kilku godzinnym leżeniu i byczeniu z przerwami na latanie do toalety na campie ....... żeby nie było że zanieczyszczamy Jadran :lool: czas przyszedł na wypad do Vodic. :)

Hollywood napisał(a):a jak się niechcący napiliście wody z morza to ilu z was myślało czy ten płynący przed wami "wieloryb" nie odlał się właśnie a wy teraz macie w gardle?

Obrazek The End z mojej strony
Krzychooo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzychooo » 30.01.2011 23:00

http://www.kobieta.pl/zdrowie/medycyna/ ... ie-moczem/

http://zb.eco.pl/zb/57/urynoter.htm

http://www.ksiegarnia.meble.pl/zdrowie_ ... rt926.html

Może więc szczanie do morza należy potraktować podobnie jak hmm... honorowe krwiodawstwo :D :D :D
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone