.png)
.png)
.png)
janniko napisał(a):A myślisz że dlaczego woda w Jadranie jest taka słona?!
![]()
Weź dla przykładu Bałtyk. Jest mniej słony.. i to znacznie mniej.
A dlaczego?
Bo mało komu przyjdzie do głowy sinknąć w naszym morzu... bo trudno jest to zrobić, gdy wszystko jest zmrożone i skurczone.
Nie wiem, jak inni, ale my lejemy całą rodziną do każdego morza, a nawet jeziora, czy rzeczki.
PS
Ale ku pocieszeniu.
Kiedyś, będąc nad Czarnym Morzem u Rusków, zażywaliśmy kąpieli w Adlerze... niedaleko Soczi... i zobaczyliśmy w wodzie dość blisko brzegu jakiegoś dziwnego stwora.. taki podłużny i brązowy.. trochę się wystraszyliśmy, żeby nas to coś nie ugryzło. Acz po ostrożnych oględzinach okazało się, że to po prostu pływa sobie piękny wielki tłusty klocek. Raczej z ruskiej dupy, bo inostrancow poza nami tam nie było... i nie było też żadnych służb sanitarno-porządkowych, którym można byłoby to zgłosić.. o niby skąd tam miałby być takie służby...
.png)
janniko napisał(a):Nie wiem, jak inni, ale my lejemy całą rodziną do każdego morza, a nawet jeziora, czy rzeczki.
janniko napisał(a):Acz po ostrożnych oględzinach okazało się, że to po prostu pływa sobie piękny wielki tłusty klocek. Raczej z ruskiej dupy, bo inostrancow poza nami tam nie było...
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Hollywood napisał(a):Będąc na urokliwej,pozbawionej toalety plaży, zauważyłem, że przez cały dzień mało kto chodzi w pobliskie krzaczory się odlać...
Pewnie też i srają.Powinieneś rozwinąć temat.
.png)
maniust napisał(a):Tak po kilku godzinnym leżeniu i byczeniu z przerwami na latanie do toalety na campie ....... żeby nie było że zanieczyszczamy Jadranczas przyszedł na wypad do Vodic.
![]()
Hollywood napisał(a):a jak się niechcący napiliście wody z morza to ilu z was myślało czy ten płynący przed wami "wieloryb" nie odlał się właśnie a wy teraz macie w gardle?
The End z mojej strony.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.