Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy szczanie do morza jest normą?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Hollywood
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hollywood » 30.01.2011 23:00

maniust napisał(a):Dobra teraz na serio , pisałem o laniu do Jadranu w swojej relacji już
maniust napisał(a):Tak po kilku godzinnym leżeniu i byczeniu z przerwami na latanie do toalety na campie ....... żeby nie było że zanieczyszczamy Jadran :lool: czas przyszedł na wypad do Vodic. :)

Hollywood napisał(a):a jak się niechcący napiliście wody z morza to ilu z was myślało czy ten płynący przed wami "wieloryb" nie odlał się właśnie a wy teraz macie w gardle?

Obrazek The End z mojej strony

eee tam, maniust, lałeś i już :lol:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 30.01.2011 23:04

Hollywood napisał(a):Rysio tez czuje sie winny szczania do morza bo temat wywalił...a tu chodziło o wychowywanie społeczeństwa...widocznie tacy moderatorzy jak i społeczeństwo :lol:
Rysiu...lałeś do morza czy nie?

A gdzież bym Ci ja taki zacny temat wywalał 8O Przeca jest i ma się dobrze :lol: Czy lałem - jasne że lałem, lepiej lać do morza niż w czyjeś krzaki bo potem smród aż w oczy szczypie :lol:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 30.01.2011 23:07

Hollywood napisał(a):a jak się niechcący napiliście wody z morza to ilu z was myślało czy ten płynący przed wami "wieloryb" nie odlał się właśnie a wy teraz macie to w gardle?

Urynoterapia :D
:papa:
Hollywood
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hollywood » 30.01.2011 23:09

Rysio napisał(a):
Hollywood napisał(a):Rysio tez czuje sie winny szczania do morza bo temat wywalił...a tu chodziło o wychowywanie społeczeństwa...widocznie tacy moderatorzy jak i społeczeństwo :lol:
Rysiu...lałeś do morza czy nie?

A gdzież bym Ci ja taki zacny temat wywalał 8O Przeca jest i ma się dobrze :lol: Czy lałem - jasne że lałem, lepiej lać do morza niż w czyjeś krzaki bo potem smród aż w oczy szczypie :lol:

Oki...mamy następnego szczającego...tera rodzi się pytanie , kto był wtedy obok Rysia w wodzie, pytam się, no kto? 8)
Hollywood
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hollywood » 30.01.2011 23:13

wojan napisał(a):
Hollywood napisał(a):a jak się niechcący napiliście wody z morza to ilu z was myślało czy ten płynący przed wami "wieloryb" nie odlał się właśnie a wy teraz macie to w gardle?

Urynoterapia :D
:papa:

wojan...kojarzę, dwójka dzieciaków w debilnych t-shirtah US Army, wąsy hehe, i przysmak Cro kuchni- cienka pizza w Zavali
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 30.01.2011 23:17

Obrazek
Hollywood
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hollywood » 30.01.2011 23:20

Rysiu, taki obiecujący temat do Hyde Parku wywaliłeś...wstydź sie, nie masz wyczucia redakcyjnego a co za tym idzie predyspozycji do bycia Adminem i posiadania jego uprawnień, beton jesteś chłopaku 8)
Hollywood
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hollywood » 30.01.2011 23:22

No widzisz Rysiu, sam sie wkręcasz, czas poruszyć to nudne forum....ble ble...jaka wyspa najładniejsza itp.Pobudka Adminie!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.01.2011 23:26

janniko napisał(a): mało komu przyjdzie do głowy sinknąć w naszym morzu... bo trudno jest się to zrobić, gdy wszystko jest zmrożone i skurczone na maksa..

Znam takich co mogą :wink: :D
Hollywood
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hollywood » 30.01.2011 23:30

Janusz Bajcer napisał(a):
janniko napisał(a): mało komu przyjdzie do głowy sinknąć w naszym morzu... bo trudno jest się to zrobić, gdy wszystko jest zmrożone i skurczone na maksa..

jasne, szczególnie po flaszce Luksusowej :lol:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 30.01.2011 23:30

Hollywood napisał(a):Rysiu, taki obiecujący temat do Hyde Parku wywaliłeś...wstydź sie, nie masz wyczucia redakcyjnego a co za tym idzie predyspozycji do bycia Adminem i posiadania jego uprawnień, beton jesteś chłopaku 8)

Ja nic nie przenosiłem, ale inna sprawa że HP to należne miejsce dla tego tematu 8)
Hollywood
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hollywood » 30.01.2011 23:32

Rysio napisał(a):
Hollywood napisał(a):Rysiu, taki obiecujący temat do Hyde Parku wywaliłeś...wstydź sie, nie masz wyczucia redakcyjnego a co za tym idzie predyspozycji do bycia Adminem i posiadania jego uprawnień, beton jesteś chłopaku 8)

Ja nic nie przenosiłem, ale inna sprawa że HP to należne miejsce dla tego tematu 8)

spox...ale pojęcia o dziennikarstwie i pracy redakcyjnej to wy nie macie 8)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.01.2011 23:47

Hollywood napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):

jasne, szczególnie po flaszce Luksusowej :lol:

Pudło :D

Jedzie starsza kobieta pekaesem i pyta kierowcy:
- Panie w Zimnej Wodzie staje?
- Ta, chyba kaczorowi.
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 30.01.2011 23:50

Janusz Bajcer napisał(a):Pudło :D

Jedzie starsza kobieta pekaesem i pyta kierowcy:
- Panie w Zimnej Wodzie staje?
- Ta, chyba kaczorowi.

Mieszkancy Zimnej Wody mają pewnie odmienne zdanie :wink:
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 31.01.2011 00:11

To na zdienciu nie jest wieloryb, a to w kolku nie jest penis
Na zdienciu jest samica rekina. A ten co lapal po morzu plemniki wieloryba niech uwarza na powiklania przi zapaleniu pstej przestrzeni mendzi uszamy
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Czy szczanie do morza jest normą? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone