.png)
"mchrob"]Do Petara Hektorovicia nie poszliście?
Lubię te chwile w dalmatyńskich miasteczkach, kiedy jesteś sam wśród tych murów i błyszczących kamiennych bruków.
.png)
p_majer napisał(a):Super ten drewniany rower![]()
Dobrze, że opony nie są drewniane
.png)
"wiola2012"]
SuperAni mi przez myśl nie przeszło, że mogłabyś zrezygnować. Kto jak Kto, ale nie Ty
![]()
Podróż "na leżąco" to tak jakby komfortowo![]()
Na zdjęciach widać, że nie tylko pogoda Wam dopisała, ale humory też. I jak zwykle mieliście szczęście i trafiliście na toast
Ach te zakopiańskie klimaty. Jak dzieci były małe, chciałam się przeprowadzić do Zakopanego, ale Pan Mąż zdecydowanie odmówił. Miał swoje argumenty, a ja moich miałam za mało
.
.png)
"wiola2012"]
O takiej tunice myślałam, żeby sobie kupić na tegoroczny wyjazd. Swoją ulubioną, pamiątkową z Grecji, zgubiłam w poprzednie wakacje gdzieś w Tolo. Ale, że obudziłam się za późno, a kupować w ciemno online nie lubię, kupiłam inną
.
Ps. No powiem, że szczęka mi opadła, w samym kostiumie wyglądałabyś jak każda turystka w kostiumie, sukieneczka robi wrażenie.
.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):A ja tam będę!![]()
Już w sierpniu!
.png)
mchrob napisał(a):No to może się gdzieś spotkamy - bo my też na Hvarze w sierpniu. Stacjonujecie w Starim Gradzie?
.png)
.png)
mchrob napisał(a):pomorzanka zachodnia napisał(a):A ja tam będę!![]()
Już w sierpniu!
No to może się gdzieś spotkamy - bo my też na Hvarze w sierpniu. Stacjonujecie w Starim Gradzie?
Kapitańska Baba napisał(a):W jakim terminie dokładnie???
.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):
Będziemy w Starim Gradzie cały trzeci tydzień sierpnia. Od niedzieli do niedzieli.Spotkanie- bardzo chętnie.
.png)
.png)
Kapitańska Baba
Poważnie chciałaś tam mieszkać???![]()
![]()
Podziwiam - chyba nie byłabym w stanie. Szczerze nie cierpię Zakopanego, jest dla mnie przebrzydłe. Mnóstwo razy byliśmy w Tatrach ale granicy miasta nie przekraczaliśmy
![]()
W przerwie słyszę: dzień dobry. Czy pani to jest z forum chorwackiego? Kapitańska Baba???

.png)
mchrob napisał(a):
My 14.08 już wyjeżdżamyMiniemy się
Powrót do Nasze relacje z podróży