Zastanawia mnie różnica w kolorze dzioba, chyba się tutaj nikt pod kogoś nie podszywa
No bo samo upierzenie/upuchacenie ze względu na wiek to mnie nie dziwi

.png)
"Bbee88"]Piękna mazurska przyroda! Kusi w te grudniowe byle jakie przedpołudnie, bardzo, bardzo! Trochę dużo żaglówek, motorówek, momentami... nie przywykłam
I z tymi łabędziami, to fakt, ze potrafią być bardzo agresywne... jeśli jakąś miejscówkę uznają za swoją to się z zębiskami nawet rzucają. U nas w parku łabędź się z zębiskami na ludzi rzucał jak chcieli przejść ścieżką koło jego "miejscówki".
Nie zapomnę jak kiedyś ganiały się z jednym po plaży i lesie
One miały ubaw ale on chyba jeszcze bardziej - zupełnie się nie bał, zaczepiał. 
.png)
pavlo napisał(a):Zastanawia mnie różnica w kolorze dzioba, chyba się tutaj nikt pod kogoś nie podszywa![]()
No bo samo upierzenie/upuchacenie ze względu na wiek to mnie nie dziwi

.png)
.png)

.png)
Bbee88 napisał(a):Przepiękne zdjęcia, uwielbiam takie wieczory

.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Ptaki uchwycone w locie cudowne, zwłaszcza żuraw.

.png)
pavlo napisał(a):Widzę, że na tej wyprawie ptaszory i konie są w wielkim zainteresowaniu Twojego fotoaparatu![]()
![]()
Przyroda tudzież
Bardzo ładnie
![]()
Dobre ptaszki pokazałaś, dobrze jeden się na fotkach nie pojawił![]()
Kormorana oczywiście miałem na myśli![]()
![]()

.png)
surfing napisał(a):Mazury i czerwiec-moje ulubione. I ja wsiadam na pokład

.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):pavlo napisał(a):Widzę, że na tej wyprawie ptaszory i konie są w wielkim zainteresowaniu Twojego fotoaparatu![]()
![]()
Przyroda tudzież
Bardzo ładnie
![]()
Dobre ptaszki pokazałaś, dobrze jeden się na fotkach nie pojawił![]()
Kormorana oczywiście miałem na myśli![]()
![]()
Przyjdzie i na niego pora, nawet nie na jednego![]()
![]()
![]()
Przecież Mazury bez kormoranów to nie Mazury

.png)