Czarno to widzę, żagli nie widać
.png)

.png)
pavlo napisał(a):Skonsumuję widok tej liny w taki sposób: zbyt ładnie położona, żeby jej nie pomylić z wycieraczką i nie wpaść do wody![]()
Kiedyś też pięknie ułożyłem linę i jej koniec postawiłem w pion. Koleżanka wskakując na łódkę uznała to za uchwyt, pomyłka skończyła się kąpieląBiedaczkę wyłowiłem za pomocą tejże liny
Biedna koleżanka
Chyba bym Cię zamordowała gdybym to ja wpadła do tej wody .png)
pavlo napisał(a):Czarno to widzę, żagli nie widać

.png)
pavlo napisał(a):Na pewno mąż zna to już na pamięć i Ci zaśpiewa:
https://www.youtube.com/watch?v=A3Erhhwt9kg
Jak masz za plecami na mnie wielką pałę, to odłóż, już grzeczny będę
Przynajmniej na chwilę
:.png)
.png)
.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Zastanawiam się - czy można lubić taki hałas tak bezrefleksyjnie? Czy po prostu niektórzy innych możliwości nie znają?
.png)
.png)
.png)
zakłócających ciszę

.png)
Mimo wszystkich niedogodności korcą mnie te Mazury dzięki Twoim zdjęciom, ale całe życie jakoś właśnie przez kilka opinii o zatłoczonych Mazurach nie mogłam się zdecydować na wakacje w tym miejscu... Ale może kiedyś i tam trafimy i nie będzie tak źle, bo jest pięknie 
.png)
dangol napisał(a):Dzięki za piękny rejs, na szczęście jazgotu nie słychać było przy czytaniu, a i tłum - dzięki fotkom z miejsc pustych (nie licząc obecności ptaszorów
) - niespecjalnie rzucał się w oczy.
Jeziora niestety w sezonie puste nie są, zmiany na niekorzyść dla tych, co wolą ciszę i luz... Takie obserwacje mam też z ponad ćwierćwiecza wypadów na Gochy, a to przecież pikuśw porównaniu z Mazurami.
Dlaczego? Sama zobaczysz .png)
maslinka napisał(a):Nadrobiłam zaległości, ostatnio trochę mi się nazbierało![]()
Beata, dziękuję za piękną relację![]()
Wspaniałych zakątków nie brakowało, ale chwilami denerwowałam się na tych![]()
zakłócających ciszę
![]()
Pewnie jutro rozpoczniesz nową relację?Bardzo jestem ciekawa, co to będzie

.png)
Bbee88 napisał(a):Dzięki za kolejną super relacjęMimo wszystkich niedogodności korcą mnie te Mazury dzięki Twoim zdjęciom, ale całe życie jakoś właśnie przez kilka opinii o zatłoczonych Mazurach nie mogłam się zdecydować na wakacje w tym miejscu... Ale może kiedyś i tam trafimy i nie będzie tak źle, bo jest pięknie