Witam
Wybieram się w tym roku ( lipiec) po raz pierwszy w rejon Makarskiej.
Zanim wyjadę muszę zbilansować koszty, dlatego też proszę o informację o koszty noclegów w rejonie Makarskiej dla rodziny 2 + 3 dzieci (8,7,3 lata) - 7 noclegów
.png)
.png)
szczupak_2000 napisał(a):Witam
Wybieram się w tym roku ( lipiec) po raz pierwszy w rejon Makarskiej.
Zanim wyjadę muszę zbilansować koszty, dlatego też proszę o informację o koszty noclegów w rejonie Makarskiej dla rodziny 2 + 3 dzieci (8,7,3 lata) - 7 noclegów
.png)
.png)
heca7 napisał(a):Sama Makarska jest droga. Ale już sąsiednie miejscowości oferują trochę tańsze kwatery. Z dziećmi to nawet wolałabym być gdzieś obok niż w Makarskiej. Tam jest bardzo, bardzo tłoczno w lipcu i sierpniu. I praktycznie nie ma dobrej plaży. Przez środek miejscowości przepływa nieustanny korek samochodowy.
Cena zależy od stanu apartamentu, wyposażenia, klimatyzacji, odległości od plaży, odległości od morza i widoku z oknaSama Makarska to na pewno ok 70-80 euro.
.png)
.png)
.png)
heca7 napisał(a):ByłAm w Makarskiej wielokrotnie i zwiewałam za każdym razem. Tłumy koszmarne. A jak już na deptaku przeleciał mi przed twarzą rowerzysta potrącony przez samochód- podziękowałam. Nigdy więcej.
Jak się jedzie z trójką małych dzieci ( a ja jeżdżę, Ty chyba nie) to lepiej sobie darować "w ciemno". Samo marzenie biegać po Makarskiej w poszukiwaniu apartamentu w środku sezonu ciągnąc za sobą żonę i 3 dzieci![]()
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje