Właśnie wróciłem od lawyer'a. Człowiek jest jak Linda w "Psach" dochodził sie z PZU o 50 zł
Pozdrav i mimo wszystko trzymam kciuki
.png)
.png)
Paweł i Kasia napisał(a):Leszku jak napisałem koszt naprawy przewyższa wartość samochodu więc w ASO mam kasacje. Przecież nie skasuje samochodu za taką bzdurkę, dali by mi 7.400 a za to na pewno nie kupię drugiego takiego.
Oddałem więc do mojego mechanika, część już zakupił na giełdzie i będzie mi go składał. Na szczęście to tylko zderzak, pas i klapa także mogą być z rozbitków. No i w tej sytuacji rozliczyć się muszę gotówkowo i czekać aż mi Allianz wypłaci oraz mieć nadzieje że nie spotka mnie to co Ciebie. Chciałem bezgotówkowo ale wtedy mam kasacje
.png)
Jacek L napisał(a):Ale chyba dacie radę "pod Maslinę" ? Przecież ta Rakija ....... kurde
.png)
.png)
.png)
Skoro płacę na kempingu za prąd to chyba nie będzie nie w porządku jak wezmę ze sobą kuchenkę elektryczną bo takową posiadam to nie będę specjalnie kupował butli i palników.
.png)
aguś napisał(a):Skoro płacę na kempingu za prąd to chyba nie będzie nie w porządku jak wezmę ze sobą kuchenkę elektryczną bo takową posiadam to nie będę specjalnie kupował butli i palników.
Pewnie, że nie.
Jeżeli masz kuchenkę to weź. Przecież płacisz za prąd i nikt Ci nie wylicza co możesz sobie podłączyć a co nie.![]()
U Boza są (a przynajmniej jeszcze w tamtym roku były) do wypożyczenia dwa grile elektryczne a chyba kuchenka nie "zżera" więcej prądu
.png)
.png)
Jacek L napisał(a):@Paweł i Kasia jak tam z Waszym pojazdem? będziecie na czas? - a ta rakija?już się nie mogę doczekać ...... - Pozdrówki !!!
.png)
aga79 napisał(a):małe sprostowanie jeśli chodzi o WiFi...tak sobie przypomniałam że widziałam jednego Niemca z laptopem, wiec być może jednak jest...