Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Budowa - dlaczego prąd budowlany jest gęstszy od normalnego

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 08.06.2009 16:30

Ech, co za czasy. Budowa domu polega na pisaniu blogu :wink:
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 08.06.2009 16:49

gospodarz napisał(a):Ech, co za czasy. Budowa domu polega na pisaniu blogu :wink:

Niestety. Niedługo ludzie będą idąc do toalety, na bieżąco informować na blogu o postępach :mrgreen:

Pozdrawiam
Rafał
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 08.06.2009 18:27

asikx napisał(a):
gospodarz napisał(a):Ech, co za czasy. Budowa domu polega na pisaniu blogu :wink:

Niestety. Niedługo ludzie będą idąc do toalety, na bieżąco informować na blogu o postępach :mrgreen:

A niektórzy po powrocie z urlopu piszą relację na forum. No co to się Panie po_ro_biło...

:twisted:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 09.06.2009 12:59

Luuuudzie przecież ja nikogo do niczego nie zmuszam :!:

Nie chceta :?: Nie czytajta :!: Proste jak konstrukcja cepa :!: ;)

Gospodarzu, dla mnie niestety budowa polega na pisaniu bloga :lol: i podejmowaniu decyzji np. w którym miejscu ma stać kibel :twisted: a w którym kominek... cała reszta mnie nie interesuje :D. Będzie dobrze ;) Nie ma innego wyjścia ;) Tak to jest jak za robotę bierze się odpowiedni człowiek z odpowiednim wykształceniem i odpowiednią praktyką ;)

FUXiu... powoli powoli :lol: nie mogę się wyprztykać tak od razu, bo.... tajemnica :oczko_usmiech:

Pozdrav :papa:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 09.06.2009 13:03

Ja już łiskacza szykuję... :lol:
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 09.06.2009 14:34

Leszek Skupin napisał(a):Luuuudzie przecież ja nikogo do niczego nie zmuszam :!:

Nie chceta :?: Nie czytajta :!: Proste jak konstrukcja cepa :!: ;)

Gospodarzu, dla mnie niestety budowa polega na pisaniu bloga :lol: i podejmowaniu decyzji np. w którym miejscu ma stać kibel :twisted: a w którym kominek... cała reszta mnie nie interesuje :D. Będzie dobrze ;) Nie ma innego wyjścia ;) Tak to jest jak za robotę bierze się odpowiedni człowiek z odpowiednim wykształceniem i odpowiednią praktyką ;)

Ależ nie obruszaj się tak. Ja z wielką sympatią przyglądam się postępom na Twoim placu budowy. Szczególnie podoba mi się otoczenie domu. NA RAZIE nie ma tam wielu Tobie podobnych.
Coś wiem o tych rozterkach w trakcie budowy. Zapewne jak już wszystko stanie na swoim miejscu i siadziecie z winkiem przy kominu pomyślicie sobie, że tyle rzeczy można było zrobić inaczej, lepiej :) .

Pozdrawiam i trzymam kciuku żeby zdrówko dopisywało.

ps. możesz zdradzić w którym rejonie Kielc są taki ładne okolice
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 09.06.2009 14:48

Dokładnie 12 km od granic Kielc w stronę... hm... w zasadzie to w żadną, bo nie ma tam drogi krajowej która łączy dwa większe miasta czyli daleko od szosy :lool: Można powiedzieć inaczej na południowy wschód od Kielc ;)

gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 11.06.2009 07:06

12 km powiadasz.
Czasem nachdzą moją połówkę myśli o tym czy nie wyprawadzić się z centrum miasta właśnie gdzieś "na wieś" ale jak widzimy, co się dzieje rano/wieczór na wjazdach/wyjazdach z miasta to nam się odechciewa. To oczywiście nie jedyny powód ale jak się pracuje na etacie to poważna przeszkoda.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 12.06.2009 08:52

I właśnie dlatego jest to taki, a nie inny kierunek znaczy na wlocie nie ma ŻADNYCH korków :D i w centrum mogę być w tyle samo czasu co od siebie z obecnego osiedla ;)

Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 15.06.2009 11:25

I dzisiaj pojawił się już czwarty odcinek internetowej noweli pod tytułem Podglądamy budowę ;)

Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.06.2009 13:16

W dniu dzisiejszym ogłaszam pojawienie się kolejnego odcinka - piątego już z serii podglądamy budowę.

Zapraszam do komentowania na stronie :)

FUX napisał(a):Przejdź do odcinka siódmego... :mrgreen:

Odcinek piąty to już więcej niż pokazałem do tej pory na forum ;)
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 25.06.2009 14:31

jak to po co? przecież nikt nie będzie wylewał wody z wanny przez okno (żeby nie wylać dziecka z kąpielą) ;@)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.06.2009 14:37

Szczególnie, że dom jest par-te-ro-wy :mrgreen: A rury wystają znad wszystkich pokoi i kotłowni - to tak oprócz łazienki :oczko_usmiech:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.07.2009 09:39

Odpowiadam na pytanie...

Krystof :D

Ciepłe kropki vs. wełna

Może ktoś się wreszcie pokusi o komentarz :?: :twisted:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 07.07.2009 11:24

Dawaj następne odcinki.... :twisted:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Budowa - dlaczego prąd budowlany jest gęstszy od normalnego - strona 1...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone