pozdrawiam no i mam nadzieje ze pogoda w czerwcu mi dopisze
.png)
.png)
.png)
.png)
Aisza napisał(a):agabe napisał(a):Aisza dzieki za namiary, wieczorkiem cos do nich napisze co do terminu i ceny
dzieki
Bardzo proszę,droga AgabeJeśli mogę jeszcze w czymś dopomóc,służę

.png)
.png)
Aisza napisał(a):Agabe! Ogarnąć sprawy związane z urlopem czasem nie jest łatwo.Pozwól,że troszkę Ci pomogę,chociażby w info. związanych z podróżąProponowana trasa:Katowice - Makarska:
http://www.dojazd.org/mapaeuropy.html
(wpisz skąd-dokąd)
Ceny winietek: w Czechach 350K miesięczna(albo 250K 10-cio dniowa); w Austrii 7.90e 10-cio dniowa;Słowenia 30e miesięczna(niektórzy wolą jechać bocznymi drogami,żeby nie kupować tej winiety,a ja myślę,że za paliwo i stracony czas,wyjdzie na to samo);w Chorwacji płacisz na bramkach za przejechane kilometry(najlepiej płacić kartą Visa;od granicy do Sestanovaća wychodzi ok 125zł).To tyle..
.png)
agabe napisał(a):Oj chyba będę Cię " molestowac" az do wyjazdu![]()
![]()
![]()
agabe napisał(a): juz nawet dostałam odpowiedz co do ceny w przyszłym sezonie- 45ojjjjro w czerwcu u Eterović Sorić

.png)

.png)
.png)
.png)
agnes128 napisał(a):A tu moje namiary jeżeli ktoś chciałby skorzystać : Jasna Hrastović
V.Nazora 31 , 21320 Baśka Voda tel: 00385/0/21-620-659
e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Apartamenty posiadają także w Breli
Gospodarze bardzo mili , dwa kroki do portu ,blisko piekarnia i bazarek z warzywami i owocami. Baśka Voda to dobry wybór będziesz zadowolona.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne