Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baśka Voda 2010 i nie tylko

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 16.11.2010 10:39

Cześć Aisza dzięki za odpowiedz ja na razie oswajam mojego kotka Cocolino , ma drapak ale woli drapać po kanapach więc nie wiem co mam robić ? A ten apartament Ivo to koło Mateo? . Kotek jest wybredny w jedzeniu ale to chyba taka rasa , bo dachowce to wszystko jedzą , a jak podajesz kotkowi witaminy? Chciałabym dobrze wychować kotka więc proszę o rady mój jest kotem brytyjskim krótkowłosym
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 16.11.2010 11:03

Kotka bardzo ładna, pewnie przymila się do męża jak ma ruję, a ile ma lat?
A możesz napisać adres apartamentu u Ivo na przyszłość z góry dzięki za odpowiedzi i uwagi. Pozdrawiam cię serdecznie :D .
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 16.11.2010 13:53

Ludzie !!!
Polećcie coś fajnego i niedrogiego w Basce :) :) :)
Dal rodzinek: 2+1 i 2+2
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 16.11.2010 17:31

pawelli napisał(a):Ludzie !!!
Polećcie coś fajnego i niedrogiego w Basce :) :) :)
Dal rodzinek: 2+1 i 2+2

Sorry,przyjacielu! Troszkę się rozgadałyśmy poza temat :D Ale jeśli czytałeś wcześniejsze posty,to musiałeś się natknąć na link z polecanym przeze mnie pensjonacikiem :) Tam na pewno znajdziesz fajny apartament dla Was wszystkich(2+1 i 2+2).
Ale dobra... dla Ciebie i dla przypomnienia wrzucę go jeszcze raz:
http://www.apartment-mateo.com/
Pozdrawiam :papa:
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 16.11.2010 17:40

agnes128 napisał(a):A możesz napisać adres apartamentu u Ivo na przyszłość z góry dzięki za odpowiedzi i uwagi. Pozdrawiam cię serdecznie :D .

Nie jestem pewna,czy moderatorzy tego nie usuną..czy można pisać adresy tak otwarcie..ale spróbuję :wink:
Ivo Jozipović-Tić,ul.Don Mihovila Pavlinovića 15,Baśka Voda [+385(0)21620076]

Z góry przepraszam,jeśli jednak jest to zabronione :la:
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 16.11.2010 18:04

Agnes! Moja kicia ma już 7,5 roku.Przeliczając na wiek koci, jest chyba starsza ode mnie :wink:
Jest wybredna,choć nie jada zbyt wiele..a rui nie ma,bo dawno temu zrobiłam jej "kuku" :wink:
Nie nauczyłam jej korzystać z drapaka,więc ucierpiały kanapy :wink:
Ale nie ma to,jak takie kochane "bydlę" w domu..Daje sobą tyle radości i ciepła,że bez niej byłoby naprawdę smutno :)
Jeśli chcesz dobrze wychować swego kotka,to mam tylko taką radę: dobrze obserwuj i słuchaj kiciusia..on sam pokaże Ci,czego chce..czego potrzebuje..Powodzenia :papa:

P.S. Więcej o swoim kotku poszukaj na forum tej strony:
http://www.koty.pl/
Ostatnio edytowano 17.11.2010 16:07 przez Aisza, łącznie edytowano 1 raz
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 17.11.2010 09:14

Aisza napisał(a):
Sorry,przyjacielu! Troszkę się rozgadałyśmy poza temat :D Ale jeśli czytałeś wcześniejsze posty,to musiałeś się natknąć na link z polecanym przeze mnie pensjonacikiem :) Tam na pewno znajdziesz fajny apartament dla Was wszystkich(2+1 i 2+2).
Ale dobra... dla Ciebie i dla przypomnienia wrzucę go jeszcze raz:
http://www.apartment-mateo.com/
Pozdrawiam :papa:

Widziałem, widziałem , dzięki :)
Jak to kosztowo wychodziło ? Zmieszczę się w okolicach 50-60 euro za dobę ?
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 17.11.2010 15:57

pawelli napisał(a):Widziałem, widziałem , dzięki :)
Jak to kosztowo wychodziło ? Zmieszczę się w okolicach 50-60 euro za dobę ?

Nie jestem pewna..My za 6 osób wynegocjowaliśmy cenę 70e (za te duże apartamenty.Za mały,dla 2 osób,płaciliśmy 30e)..
Ale wiesz...wszystko zależy od Twojego osobistego uroku :D
Życzę powodzenia :papa:
agabe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agabe » 17.11.2010 18:41

Aisza-Ale wiesz...wszystko zależy od Twojego osobistego uroku :D
to podejscie mi się BARDZO podoba
:D :D
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 17.11.2010 19:39

Aisza napisał(a):
Nie jestem pewna..My za 6 osób wynegocjowaliśmy cenę 70e (za te duże apartamenty.Za mały,dla 2 osób,płaciliśmy 30e)..
Ale wiesz...wszystko zależy od Twojego osobistego uroku :D
Życzę powodzenia :papa:

A są tam mniejsze ? Bo widze tylko 2 sztuki po 6+2 .....
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 18.11.2010 12:26

Dzięki za informacje, a widziałaś w wiadomościach jak ludzie kąpali się w morzu w Chorwacji w listopadzie , fajna pogoda tylko pozazdrościć :D .
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 18.11.2010 15:29

pawelli napisał(a):A są tam mniejsze ? Bo widze tylko 2 sztuki po 6+2 .....

W pensjonacie Mateo apartament nr3(na piętrze),to dwa pokoje,kuchnia i łazienka.Niestety,nie ma balkonu,a widok z okien jest na góry.Drugi apartament podobny,jest na parterze,a jego "taras",to wyjście na ogródek.
Ale pani Ana ma jeszcze jeden pensjonat,gdzie na parterze jest jeden duży pokój z kuchnią,łazienką i balkonem(mogą tam nocować 4 osoby) i jeszcze jakieś pokoje na piętrze z balkonem(ale nie orientuję się ile i jakie są duże.Mieszkały tam akurat 3 dorosłe osoby).Przed samym budynkiem można zaparkować 2 auta.
My byliśmy ze znajomymi w tych apartamentach 6+2.Jednego roku na samej górze,z tym wielkim tarasem,a tego lata z następnymi znajomymi i piętro niżej.Każda para miała swoją sypialnię i łazienkę,tylko salon i kuchnia były wspólne.Ale razem było fajnie,a i ze wspólną kuchnią też daliśmy radę. :wink:
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 18.11.2010 15:34

agabe napisał(a):Aisza-Ale wiesz...wszystko zależy od Twojego osobistego uroku :D
to podejscie mi się BARDZO podoba
:D :D

Bo jak to mówią: "Dobry bajer,to połowa sukcesu" :D
A jeśli do tego dorzucimy miły uśmiech,to sukces w całości murowany! :lol:
kasiuniap1987
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiuniap1987 » 18.11.2010 16:07

a czy oprócz tego apartamentu macie jeszcze jakiś inny sprawdzony również w BV, bo szukam szukam i nic :(
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 18.11.2010 16:10

A czego dokładnie szukasz? Dla ilu osób,z widokiem na morze,na góry,a może to nie ma znaczenia?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Baśka Voda 2010 i nie tylko - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone