beatabm napisał(a):Beata W. napisał(a):Widzę, że na rejs się jeszcze nie spóźniłam więc upchnę się gdzieś na doczepkę
Witaj w Załodze Beata W.. Najpierw cycasz karniaka
Karniak może być

.png)
beatabm napisał(a):Beata W. napisał(a):Widzę, że na rejs się jeszcze nie spóźniłam więc upchnę się gdzieś na doczepkę

.png)
Andzia* napisał(a):I ja się jeszcze załapałam, to mogę odcumować Queen i ruszamy w rejs !!!
.png)
Beata W. napisał(a):beatabm napisał(a):Beata W. napisał(a):Widzę, że na rejs się jeszcze nie spóźniłam więc upchnę się gdzieś na doczepkę
Karniak może byćA jak coś to w tym ogródku mogę Wam czasem pomóc, oczywiście przy cycaniu
Jak dobrze się tam spiszesz - cyca oczywiście dostaniesz 
.png)
beatabm napisał(a):Andzia* napisał(a):I ja się jeszcze załapałam, to mogę odcumować Queen i ruszamy w rejs !!!
Wskakuj Andzia*. Narazie siedzimy w winnicy, na morzu brzydka pogoda, nie ma gdzie się spieszyć, tu nam dobrze

.png)
Pomogę przy ogrodzieCROnikiCROpka napisał(a):... Do tego mogę robić przekąski do cyca i dbać o ogród...
Ten Chilled brzmi niemal jak chillout - pasuje do cycaKaterina napisał(a):... Angielskie tłumaczenie nazwy produktu - Cold Boob, czy też Chilled Boob...
Znaczy się w jakim zakresiebeatabm napisał(a):... Za to mogę obsługiwać żeglarzy...
Andzia* napisał(a):I ja się jeszcze załapałam, to mogę odcumować Queen i ruszamy w rejs !!!
.png)
Drugi rok uprawiam bungevileNawet zakwitła bogato w sezonie. Teraz liście zgubiła ale żyje, widzę to po
beatabm napisał(a):
... Za to mogę obsługiwać żeglarzy...
Znaczy się w jakim zakresie![]()
Tak czy siak się kontroluj w tej obsłudze, szczególnie jak będziesz na chilloucie
Jak ja się nacycam na pokładzie to się z niego nie ruszam a jak na lądzie to nie wsiadam
.png)
Andzia* napisał(a):beatabm napisał(a):Andzia* napisał(a):W winnicach teraz winobranie coś o tym wiem.
Mi tu też dobrze, wina pod dostatkiem , doborowe towarzystwo, coś na ząb się znajdzie i gra muzyka
.png)
gusia-s napisał(a):Jak ja się nacycam na pokładzie to się z niego nie ruszam a jak na lądzie to nie wsiadam - mam stracha wtedy przed pokonaniem trapu, jakoś tak wszystko się wtedy buja![]()
.png)
... Za to mogę obsługiwać żeglarzy... Znaczy się w jakim zakresie![]()
Tak czy siak się kontroluj w tej obsłudze, szczególnie jak będziesz na chilloucie
![]()
Odbijamy, Kapitan do członka załogi ... oddaj cumę i po chwili - ale nie koledze na brzegu![]()
Dla niewtajemniczonych, koleżanka zamiast wciągnąć cumę na pokład, bo ona nasza była rzuciła ją na brzeg od którego odchodziliśmy![]()
Jak ja się nacycam na pokładzie to się z niego nie ruszam a jak na lądzie to nie wsiadam - mam stracha wtedy przed pokonaniem trapu, jakoś tak wszystko się wtedy buja![]()
.png)
Jak ja się nacycam na pokładzie to się z niego nie ruszam a jak na lądzie to nie wsiadam
Nie mam wiele doświadczenia (poza epizodem na Queen), ale myślę,że to by było również moje podejście
.png)
szaki17 napisał(a):Jak się zasiedzicie w tej winnicy, to bedzie wami tak bujać że prędko nie wypłyniecie
.png)
Abakus68 napisał(a):gusia-s napisał(a):Jak ja się nacycam na pokładzie to się z niego nie ruszam a jak na lądzie to nie wsiadam - mam stracha wtedy przed pokonaniem trapu, jakoś tak wszystko się wtedy buja![]()
Przypomina mi się film Pole rażenia - Bruce Willis poznaje nową partnerkę do patrolowania rzeki, idą do łodzi, on staje u steru, ona odwiązuje cumę... O tylko czeka...
No właśnie, kto widział, i na co on czekał????
.png)
beatabm napisał(a):Abakus68 napisał(a):gusia-s napisał(a):Jak ja się nacycam na pokładzie to się z niego nie ruszam a jak na lądzie to nie wsiadam - mam stracha wtedy przed pokonaniem trapu, jakoś tak wszystko się wtedy buja![]()
Przypomina mi się film Pole rażenia - Bruce Willis poznaje nową partnerkę do patrolowania rzeki, idą do łodzi, on staje u steru, ona odwiązuje cumę... O tylko czeka...
No właśnie, kto widział, i na co on czekał????
Przyznaję, nie mam zielonego pojęcia.... Nie posiadam telewizora od rzadko cokolwiek oglądam....... Czekał aby się tyłem do niego wypięła?
.png)
Abakus68 napisał(a):Ha, ha. Nie. Bruce raczej nie grywał w erotykach...
Powrót do Nasze relacje z podróży