Po za tym fajny film.
.png)
Abakus68 napisał(a):szaki17 napisał(a):Czeka aż ona odwiąże cumę, a on doda gazu i ona z wdziękiem wpadnie do wody![]()
Po za tym fajny film.
I ona w tej czerwonej kiecuchnie całkiem całkiem, jeno cyca to zbyt wielkiego nie posiadała ha, ha, ha.
.png)

.png)
.png)
Buber napisał(a):No dobra - jestem. Zostało co nieco do pocycania ?
.png)
.png)
Nie no jak kwitnie to nie psuj jej!Katerina napisał(a):gusia-sDrugi rok uprawiam bungevileNawet zakwitła bogato w sezonie. Teraz liście zgubiła ale żyje, widzę to po
Musiałabyś moją zobaczyćZostawiłam mamie pod opiekę, wracam z Cro - a tu krzaczor
Długie zwisające pędy i wciąż kwiecie na niej. Nie wiem ,czy przyciąć teraz, czy na wiosnę...
beatabm napisał(a):gusia-sOdbijamy, Kapitan do członka załogi ... oddaj cumę i po chwili - ale nie koledze na brzegu![]()
Dla niewtajemniczonych, koleżanka zamiast wciągnąć cumę na pokład, bo ona nasza była rzuciła ją na brzeg od którego odchodziliśmy![]()
Umarłam![]()
![]()
![]()
Dobrze że nie usłyszała oddaj sie na cumie dziobowej bo by miała dylemat czy na lądzie czy na pokładzie![]()
.png)
aczkolwiek zamiast cyca królowała raczej ruda![]()
Taka sytuacja ... dyskusja miedzy załogantami
- V. ... masz żonę?
- tak
- a Ona dużo mówi?
- do tej pory myślałem że tak![]()
Toast toastem, już wyspani - czy ruszamy nad more?
.png)
gusia-s napisał(a):beatabm napisał(a):Toast toastem, już wyspani - czy ruszamy nad more?
Kiedyś pewnie tak, narazie żal nam opuszczać królestwa cyca
Taaa ...
Może i żal a może trza poczekać aż promile zejdą
.png)
sdolas napisał(a):O rzesz ....
Ale się tu "Moda na sukces" zrobiła, ktoś odcinki liczy, który to sezon bo się pogubiłem ?
![]()
Zaglądam co jakiś czas z nadzieją że w końcu jakieś jachtowe fotki zobaczę
.png)

Powrót do Nasze relacje z podróży