Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa Ciovo

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 06.03.2011 11:14

eagler
Croentuzjasta
Re: filmik z podjazdu ;)

Nieprzeczytany postnapisał(a) eagler » 10.03.2011 14:00

Madzik68 napisał(a):hmm.... wrzucam filmik z pierwszego podjazdu w Mastrince, tylko błagam nie oceniajcie, to wszystko wina emocji związanych z pierwszym dniem i pierwszym pobytem w Cro, można się śmiać.... :lol:

Madzik68 naprawde swietne jakbym slyszal swoja zone tylko zadam Ci to samo pytanie co by dalo jak byscie wyszly tzn ze my kierowcy mozemy przekoziolkowac :D
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 10.03.2011 15:11

może nie było ręcznego i chciały przytrzymywać auto.... :D
Madzik68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Madzik68 » 10.03.2011 19:24

Madzik68 naprawde swietne jakbym slyszal swoja zone tylko zadam Ci to samo pytanie co by dalo jak byscie wyszly tzn ze my kierowcy mozemy przekoziolkowac :D[/quote]

też tak się wyrażała niecenzuralnie ;> o rety jak obejrzałam ten film po tylu miesiącach to nie wiedziałam czy mam się śmiać z mojej głupoty czy :oops: a nie wiem co by to dało :lol: to był spontan w czystej postaci, coś mi się majaczyło w głowie że jak będzie mniejsze obciążenie ( 52 kg hihi ) to nie będzie koziołkował i miałam przebłysk jeszcze żeby rozpakować auto :lol:
eagler
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eagler » 10.03.2011 20:35

Madzik68 napisał(a):Madzik68 naprawde swietne jakbym slyszal swoja zone tylko zadam Ci to samo pytanie co by dalo jak byscie wyszly tzn ze my kierowcy mozemy przekoziolkowac :D

też tak się wyrażała niecenzuralnie ;> o rety jak obejrzałam ten film po tylu miesiącach to nie wiedziałam czy mam się śmiać z mojej głupoty czy :oops: a nie wiem co by to dało :lol: to był spontan w czystej postaci, coś mi się majaczyło w głowie że jak będzie mniejsze obciążenie ( 52 kg hihi ) to nie będzie koziołkował i miałam przebłysk jeszcze żeby rozpakować auto :lol:[/quote]

powiem Ci tak pelen szacunek dla waszej teorii :D
z drugiej strony skad takie pomysly w waszych glowach tego chyba nikt nie wie
Madzik68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Madzik68 » 10.03.2011 20:49

powiem Ci tak pelen szacunek dla waszej teorii :D
z drugiej strony skad takie pomysly w waszych glowach tego chyba nikt nie wie[/quote]

to ja powiem Ci w tajemnicy, ze czasami się zastanawiam skąd w męskiej głowie różne pomysły... :roll: i to jest najfajniejsze bo zaskakujące i nudzić się nie sposób, i lepiej nie próbować zrozumieć bo szkoda energii, tylko przyjąć że tak mamy i basta :D pozdrawiam :D
eagler
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eagler » 11.03.2011 08:28

Pieknie powiedziane
tez Cie pozdrawiam :D
cynamon
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cynamon » 14.03.2011 16:07

Ja mam pytanie do "plotasa". W tym roku wybieram się na Ciovo i mam apartament Zora na ul. Put Diruna 37. Czy może więcej informacji nt położenia itp mógłbyś podać na mój meeil adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Proszę również innych o informacje nt tej okolicy.
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 14.03.2011 20:36

cynamon napisał(a):Ja mam pytanie do "plotasa". W tym roku wybieram się na Ciovo i mam apartament Zora na ul. Put Diruna 37. Czy może więcej informacji nt położenia itp mógłbyś podać na mój meeil adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Proszę również innych o informacje nt tej okolicy.

Ciovo to wyspa kolego, ulica o której piszesz moze być w jednej z kilku miejscowości - sprecyzuj pytanie - o jaka miejscowośc chodzi - Mastrinka, Slatine, Okrug Gornij czy inną?
cynamon
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cynamon » 15.03.2011 15:45

Przepraszam, zapomniałam dodać , że chodzi o Okrug Gornyj na wyspie Ciovo.
Milka.
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Milka. » 20.03.2011 01:38

Ja w sprawie Slatine: dwie linie zabudowy, bardzo ruchliwa droga- bez chodnika! odradzam dla rodzin z dziećmi- bo nerwy stracicie, plaża dość wąska i przypominająca gruzowisko, na końcu Slatine trochę ładniej. Wioska Slatine jest nudna i brzydka, do Trogiru jeżdżą autobusy i taxi wodne ale sa drogie a na piechotę się nie dojdzie. Jak ktoś jest bez samochodu to skiśnie z nudów, bo nawet na lody wieczorem nie ma gdzie pójść. Oczywiście jak ktos lubi wiejskie klimaty to może być ok, najlepsza jest okolica hotelu Marco Polo. Ogólnie dla koneserów... no i tych co nie widzieli prawdziwych uroków Chorwacji
Info
Croentuzjasta
Info

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 24.03.2011 21:45

Polecam Okrug Gornji Slatine :lol:
Madzik68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Madzik68 » 24.03.2011 22:14

Do Santosz : w aprawie sv.jure ... obejrzałam kilka filmików na youtube z podjazdu i jeszcze jeden jak kolesie na rowerach wjeżdżali, tam widać dokładniej co jest na samej górze i ... robi wrażenie nieziemskie, ale jakoś nie widzę manewru zawracania naszym oplem vectrą bo jest STRASZNIE mało miejsca a auto jest spore i no nie wyobrażam sobie tego jakoś :wink: przepraszam że się powtarzam, ale mój post chyba zniknął wśród innych :roll:
Milka.
Podróżnik
Re: Info

Nieprzeczytany postnapisał(a) Milka. » 25.03.2011 12:36

Info napisał(a):Polecam Okrug Gornji Slatine :lol:

Slatine to nie jest Okrug Gornji, to przeciwna strona wyspy Ciovo 8O
KrisM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrisM » 25.03.2011 13:03

czy to Okrug czy Slatine to i tak wąsko i bez chodników. dziwię się niektórym, którzy piszą, iż to idealne miejsce do wakacji z małymi dziećmi. bo jak z nimi spacerować po wąskich uliczkach, bez chodników i wśród jeżdżących aut? może przed sezonem jest luźno, ale w sezonie pełno aut się przemieszcza.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone