Roxi napisał(a):[/url]
Fajne te palmy. To prawie park palmowy. Jeszcze nie widziałam czegoś takiego w Cro.
.png)
CROnikiCROpka napisał(a):Utwierdzam sie w przekonaniu, że Vis to dobry kierunek na urlop
007man napisał(a):Dziękuję (i pewnie nie jestem w tym odosobniony), że zabraliście nas ze sobą w tak fantastyczną podróż![]()
Każda część Twojej relacji inna...; jedna ciekawsza od drugiej; można się pogubić w takiej dawce wrażeń![]()
Nie pozwolisz nudzić się ani przez chwilę
Hercklekot napisał(a):Fajnie pooglądać Vis, tęsknię za tą wyspą, bo to nasze ostatnie Chorwackie wspomnienie - ale że pontonem się wypuścicie ufff pistolety!
dhmegi napisał(a):Fajne te palmy. To prawie park palmowy. Jeszcze nie widziałam czegoś takiego w Cro.
.png)
.png)
.png)
.png)
Roxi napisał(a): Doszły mnie słuchy, że to była chyba ostatnia szansa na taki przejazd, bo mają uczynić ją normalną drogą przejazdową.
Dla mieszkańców to pewnie byłoby spore ułatwienie, dla mieszkańców i właścicieli samochodów, które nie mieszą się w tunelu Pitve, ale dla takich przeciętnych turystów jak my... to chyba szkoda.Ot takie plotki usłyszałam, ile w nich prawdy to się dopiero okaże.
.png)
CROnikiCROpka napisał(a):Vis super, a jak jeszcze niedługo ma być Jelsa to już przebieram nóżkami w oczekiwaniu
kw napisał(a):Spod Studenca pieszo do fortu się nie dojdzie w 20 minut. Chyba że biegiem.
My spod hotelu Issa szliśmy około pół godziny, a to cały czas pod górę.
Dochodzą jeszcze postoje na fotografowanie pięknych krajobrazów, np.
ruzica napisał(a):O, to akurat wspanieleNie wiem dlaczego niby jeżdżenie po szutrze jest aż taką atrakcją
![]()
![]()
A tak co do Jelsy i St. Gradu do się właśnie zastanawiam, gdzie zakotwiczyć w przyszłym roku....
Powrót do Nasze relacje z podróży