Mikromir napisał(a):.
Beli
Beli wygląda z daleka tak kusząco, że nie sposób nie zajrzeć i nie zobaczyć co kryją jego zakamarki.
Prawie identycznie jak Motovun i podobny kadr.
.png)
Epepa napisał(a):Cudowne widoki ze szczytu! Miło jest zaczynać dzień od oglądania Twoich zdjęć.
Epepa napisał(a):Ze wspomnianych w ostatnich odcinkach miejsc udało mi się zawitać tylko do miasta Cres i dobrze je wspominam. Dużo wąskich uliczek, ciekawe zakamarki. Było gdzie pospacerować.Najbardziej w pamięć zapadły mi bramy miejskie i klasztor, w którym panował niesamowity klimat.
Magdalena S. napisał(a):Sama już nie wiem, czy powinnam to oglądać...
Twoje zdjęcia wywołują we mnie niepokój,
który ukoić może tylko spakowanie walizki
i ruszenie Waszym śladem.
Tymczasem ani kalendarz, ani budżet
tego nie pomieszczą.
te kiero napisał(a):Prawie identycznie jak Motovun i podobny kadr.
.png)
mysza73 napisał(a):Mikromir napisał(a):To teraz pokazuj widoki z greckich wojaży, a relację zacznij najlepiej niezwłocznie.![]()
Może bym i zaczęła... tylko kiedy ja się przekopię przez te tysiące zdjęć
![]()
.png)
No nie jestem pewna czy zaakceptowałaś byś wszystkie zdjęcia ...Mikromir napisał(a):mysza73 napisał(a):Mikromir napisał(a):To teraz pokazuj widoki z greckich wojaży, a relację zacznij najlepiej niezwłocznie.![]()
Może bym i zaczęła... tylko kiedy ja się przekopię przez te tysiące zdjęć
![]()
Dzisiaj i jutro rano.Widzę, że materiału do relacji nie zabraknie.
Właściwie nie musisz dokonywać selekcji ani się przekopywać, ja zaakceptuję wszystko jak leci.
![]()
Łoooo matkoMikromir napisał(a):Więc najpóźniej jutro o 16.47 zacznij pisać i wklejać.![]()
.png)
Droga dość wąska, ale są miejsca do mijania, choć raczej płytkie. Ponieważ jechaliśmy rano, mijanek w tę stronę nie było zbyt wiele i daliśmy radę. Za to w drodze powrotnej...

.png)
piekara114 napisał(a):Danka, Ty rzeczywiście coś te chmury ściągasz.....
.png)

.png)
Epepa napisał(a): Do plaży też niestety nie udało mi się zejść, do nadrobienia w przyszłości.